Új hozzászólás Aktív témák

  • remington2

    senior tag

    válasz Medvelászló #5780 üzenetére

    Abban igazad van, hogy ha túl könnyű, elveszi a játékélményt. OL-ban könnyen belazul az ember, ha van valami jó cucc rajta, szuper fegyver a kezében, kismillió rubel a pénztárcában, és elég bőszen potyognak az artik, így se pénz, se extra "rpg-pontok" hiányában nem fog szenvedni. Ezt megfejeli a sokrekeszes arti(sör :DDD ) tartóval, és lőttek neki . . . hell fokozaton is.
    Bár, a másik oldalról nézve, ha fejbekapnak, szerintem meghalsz így is, úgy is, mert ott egy pillanat alatt leveszi az összes életed, és azt már hiába töltené vissza az arti-készleted, bár ezt nem próbáltam még. . .
    De ezek nem friss emlékek, a legutolsó végigjátszásomból emlékszem ilyen negatívumokra. Ez is csak akkor igaz, és csak a vége felé, hogy ha sokat járkálsz, meg gyűjtögetsz, azaz majdnem mindenkire, aki fanatik :R

    szerk: Ennek a régi emléknek némileg ellentmond, hogy épp most értem a Bárba, és eddig igazi, kellemes szenvedés volt, agropromból alig jöttem ki ép bőrrel, a katonai bázison majdnem szétszedtek, végül BTR-rel nyomultam a határig, mert a riadóztatás után oda is pakolnak katonákat, és teljesen szétrongyolódtam. Túloldalon, Garbage-ben banditák fogadtak, átmásztam az alagút tetején, traktorra szálltam, és úgy menekültem. Még jó, hogy a banditák nem kezdtek kergetni.
    Most a bárban pihenek :D

    [ Szerkesztve ]

    They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

Új hozzászólás Aktív témák