Új hozzászólás Aktív témák

  • VinoRosso

    veterán

    válasz Bencom ™ #4155 üzenetére

    [OFF]én nem értem minek tesznek meg olyankat modinak akinek halvány lila gőzük nincsen, teljesen fogalmatlanok, keverik a szezont a fazonnal. :((( Egyrészt: én úgy tom, hogy a warez az a pénzért árult, nem jogtiszta szoftvert vagy média tartalmat jelenti. Tehát ha ingyen töltöd az már nem warez. Másrészt vannak freeware-ek és shareware-ek(játékok), amiket szintén ingyen lehet tölteni. Sőt vannak olyan lehetőségek is, amikor jogtiszta módon lehet letölteni pár darab gammát ingyenesen, amiért amúgy fizetni kéne, de mondjuk egy vga gyártó szerződésben áll a játék feljesztőkkel vagy a szponzorral,és mellékel egy letöltő programot a karihoz( lásd sapphi 3870 Black Box ). Harmadszor ha valaki kicsit utánanéz, a törvény nem a letöltést bünteti, hanem a megosztást.És hogy még fokozzam az indulatokat, a wareztevékenységbe az nem tartozik bele, ha valaki beszél a warezról, hacsak meg nem ad konrét linket ÉS buzdít a letöltésre és a fizetésre- Mindebből nem tudom, hogy hogyan vonta le azt a következtetést, hogy jogtiszta szoftvert csak boltban vásárolhatsz, illetve hogy jogtiszta módon egyetalán nem lehet letölteni.

    Am soha nem fizetek semilyen swért, már elvből sem, mert a túloldalon teli a kassza. A fejlesztők így is súlyos milliókat akasztanak le a munkájukért, egyedül a befektetők szoktak nyavalyogni, hogy milliárdos kár éri őket, holott kizsákmányolják az egész piacot, miközben degeszre keresik magukat. Főleg az ilyen jólelkű segélykoncertező popszakmabeli előadókat(mivel zenészeknek nem nevezném őket) bírom, amikor tiltakoznak, hogy másolják a lemezüket(ami egyébként nem tiltott), aztán beülnek a limoba, szétkokózzák az agyukat, és nagyba szarnak az afriaki éhező gyerekekre. :W Jómagam letöbbnyire freeware-t, shareware-t vagy open sourece-ot használok amihez csak tehetem, mert általában ezek a progik sokkal jobbak, hatékonyabbak fizetős társaiknál, egyedül oprendszert és játékokat szoktam letölteni, de ezek közül az csak az Vista ami cinkes nálam, mert az nem lehet jogtiszta módon törni, az összes többi progi vagy gamma heckeléséhez fixet vagy registry módosítást használok, ami teljesen törvényes. nah ennyit offba. [/OFF]

    Age 1-2-3at ismerem, a 2 rulez, igen sokat játszottam vele régen, d mostanában ikább fps-t toltam, rome TW aza ami tetszett abból még amit írsz, SWINE az a disznós marahság nem? ( az annyira nem jó ) Battelfront az jó, majd a World in Conflictot fogom még kipróbálni. Cod4 bug úgy nézett ki nálam, hogy leáll időnként vele a driver, display driver stopeed working hibaüzivel,ilyenkor fekete képernyő fogad, és pár mp múlva megint jó lesz a kép. Ha mr az elején ilyen volt, akkor nem tom milyen lenne egy komolyabb csatajelenetnél, hogy nem láok semmit, gondolom jól leszednének. Ilyen mászkálós szerepjátékszerű fps nincs semmi mint a Stalker?

    mod: mér nem teszi offba sose :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák