Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz - = Zk = - #3882 üzenetére

    nekem van "trader" modom OL 2.0 alá (saját haxolás). csak barmant buheráltam meg komolyabban, és pár dolog még nem az igazi (valszeg nem írtam át), de átküldhetem. vagy ha mondtok egy helyet, akkor feldobom oda (mivel eléggé megburították a mod nehézségét, azt hiszem van rá igény).

    groth99: OL mod. 2.0ától integrálták bele az AMK modot (új páncélok, fegyverek, lőszerek, artifactok, dinamikus anomáliák, blowoutok újradolgozva), az AI nagymértékben meg lett erősítve (konkrétan banditák egy idő után már expertek garbagen is, és remekül mozognak csapatban, NPCk használnak gránátot), beleraktak pár új fegyvert, integrálták a weather overhauled modot, a sharper textures modot, belepakolták a kihagyott lényeket, javítottak pár bugot, megtweakelték a fegyvereket (tapasztalt játékos bármivel képes ölni), valamint freeplay (tehát nem ér véget a program), újra aktivizált questek, ilyesmik.

    *** OL 2.0 ***

    valakinek sikerült már Moonlightot transmuteolnia? ill találtam egy bugot, hogyha jellyfish, stone blood, thorn és mégvalami artifactot müxölsz fruit punchban, utánna ha aludni akarok, eltűnik a hátizsák. ami para, mert 48percet nem akarok rá várni. freedom-duty 3mas küldetésért kapsz valamilyen receptet?

    apropó: össze kéne írni azt, hogy ki milyen recepteket ad és miért.

    sakharov: chimeras tears, chimeras előtti tears (droplets 2-3up) x18 után, snork lábért valami, goldfishért valami (vagy moonlightért?)
    lucas: healing berylért valamelyik kobolok (talán chefből is kiszedhető?)
    snitch (ma b*tch:DDD ): mamas2, moonlight1?
    kill the grunt célpontja: mamas3
    x16: van egy papír az asztalon, ott van egy

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák