Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    *** OL 2.0 ***

    hát, eljutottam pripatyig, végigirtottam, aztán cnppt már kihagytam, lévén pripatyba is csak azért néztem át, mert már amúgyis ott voltam:DDD

    tapasztalatok, tehát SPOILERveszély;>

    red forest még rondább lett. tele van anomáliával, minden monolitnál páncéltörő lőszer van, és most kivételesen SEVA suittal mentem. jelenleg az egyik leghúzósabb fps pálya, amivel valaha találkoztam.

    viszont pripatyot legyengítették. kivették a két controllert (két burer maradt csak), így már kész felüdülés a red foresti rémálom után.

    távcsövesekhez bejött a tippem, hasalni kell, úgy kevésbé mászkál el. az SVDnek újfajta távcsöve van, használj sniper lőszert, különben eszméletlen mód félrehord.

    artifact átalakítás: lehet kobolokból, soulból, dropletsből, +30% savelleni löttyből, urchinból és mamas beadsből. egész brutálisakat;>chimera's tearsem már van kettő is: +4500% bleeding, +45 psy res, -50(?) radiation, -150 life. csúnyán vérzel vele, de cserébe red forestben legalább a psy emissionsokkal nem volt bajom.

    -bleeding artifactek legyengítve, 300/600/900ra. mondanom se kell, az urchin továbra is +3000%ot ad... csak transzmuteolásra jó innentől.

    -már semmiért nem kapsz pénzt. szóval a jó öreg betárazunk vértből, eladjuk, oszt lesz pénzünk se jó. artifactek vételi árát szintén a béka feneke alá süllyesztették. ha valaki rájönne, hogy mi a fenéért lehet jó pénzt kapni, azt a tippet megköszönném (na ezért nem military suitban mentem red forestbe). addigis marad a menjünk a duty leaderhez, mert ő ad lőszert is.

    - lucky küldetésért már nem jár minigun. se ezer páncltörő lőszer.

    - minigunt barkeep adja el, 180.000ért. az exo prototípus ára lement 80ezerre, a duty féle futkározós 300k. megjelent a military suit upgradelt verziója, potom 960ezerért. nem írtam el... az ultimate SI200 vagy mifene nevű nato fegyvert már 102kért adja (aminek alapból gránátvető van az aljára integrálva). szóval a pénz nagyon fontos lett, és egész egyszerűen eleget nem lehet belőle összeszedni.

    -lucas (freedom leader) nem rushol be pripatyba, amint vége a scorchernek.

    - vannak új küldetések:
    - secure dark valey bandit hideout: ki kell ismételten irtani a teljes populációját, nagoyn pepecselős, nem éri meg. duty leader adja.
    - secure military outpost @ agropom: freedom leader adja, még nem csináltam.
    - kill monolithed exfriend of barkeep: automatán kapod red forestben, igazából nem tudom mire jó

    - az AK74 saját lőszert használ. AK74el eddig senkit nem láttam hadonászni;> cserébe viszont olcsó és hatékonynak tűnik.

    - ha a sisakon maszk/gázálarc van, azon keresztül fogsz a világba nézni. hatalmas fless:)

    - az AI sikeresen elkerüli az anomáliákat

    - az anomáliák tényleg mozognak, szóval begyakorolt útvonalakat elfelejteni. főleg yantar felé az aluljáróban!

    - a respawn durvább lett. még nem .05, de majdnem.

    - több búvóhely van blowout ellen

    - a blowout sokkal ritkább, újratöltéssel nem lehet elmulasztani. és aludni se lehet közben... viszont ha blowout jön, azonnal felkelsz

    - ha sérülés ér alvás közben, felkelsz

    - az AI megtanult gránátot dobni. a kezdők néha felrobbantják magukat, a veteránok pedig 40méterről telibedobnak. szóval óvatosan.

    - artifact aktiválás már nincs. Burerhez vigyél gránátot, sokat, lehetőleg gránátvetős típusból.

    - az AI pontossága nagyban függ a tapasztalatától. expertekkel és veteránokkal nagyon vigyázni, elég pontosan fejlőnek és általában páncéltörő lövedékük van;>

    - a nap és a hold visszakerült a helyére. tehát éjjellátóval azért általában látni éjszaka. az átmeneteket normalizálták, tehát nem fog egyik percben hétágra sütni a nap, a másikban pedig nem fog leszakadni az ég.

    - a járműveket meg lehet semmisíteni. 3 akna, és az APC is szétrobban:DDD

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák