Új hozzászólás Aktív témák

  • tabrev

    tag

    válasz Brent #1831 üzenetére

    :R nagy segítségemre voltatok. Mert kezdtem azt hinni, hogy én vagyok a balga, ha nem a szabdsági bandát választom.

    Még pár kérdés: akkor az átjárónál ki kell írtanom az ott - védő szerepet betöltő - szabadságiakat ugye? (az átjárót már segítettem megvédeni nekik... :U - de gondolom, ha nem őket választom így utólag nem fogják tolerálni :DDD viszont nekem visszafelé is itt kell keresztüljönnöm, ami azt jelenti, hogy minden alkalommal meg kell velük harcolnom? Mert ugye a kiírtottak helyére a "várból" újak érkeznek ~ ha jól figyeltem meg...

    A másik: említetted Wolf-ot mint régi cimborát - aki az első mellékküldi során csatlakozik hozzád - na most ő meghunyt mikor csatába szálltunk az ellennel ~ viszont azóta a holteste helyén zöld célkereszt virít a térképen :U ez vmi bug lehet?

    És az utolsó: választottam azt, hogy beálltam a szabadságiak közé, de nem lőttem le egy kötelességit sem - a szabadságiak java része elhullot (a skeleton öltözetű jól felfegyverzett kötelességiek által) viszont!!! a kötelességiek nem lőttek rám és nem is pirosodtak be, ha közelmentem hozzájuk - persze azért elhulltak lassan... ez milyen megoldás?

    Köszi a válaszokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák