Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    válasz Dhampir #16610 üzenetére

    Nos, talán már régen játszottam valamennyit az Oblivion Lost 2.2-vel, így ismét belekóstolhattam az elejébe. Könnyítésként már a játék elején Kordon helyszínén, a kopaszok falujában találhatunk gépkarabélyt is.

    A katonaság három embere hamar elkezdte a falut kóstolgatni. természetesen közeledtükre mindenki elhagyta a kijelölt posztját, így szajrézás közben arra riadtam, hogy már Fürge is fürgén eliramodott, és taktikusan jóformán egy helyre tömörült a csapat, az út közelében lévő lejtő alján futó kerítés sarkába.

    Amikor visszatérhetett az élet a normális kerékvágásba, akkor Fürge végre elküldhetett Petruháékhoz, de azok veszélyt szimatolva éppen elkóricáltak és átlábalván az úttest túloldalára, amott a dombok között alaposan belevetették magukat a mutánsokkal szembeni küzdelembe. Támadtak ott degenerált cicácskák és koponyásra sorvadt fejű zombi egyaránt a kutyákkal és vaddisznókkal együtt.

    Ebből már sejthető, hogy az OL 2.2 mit kínál a játék folyamán. Ezek a kiszámíthatatlan, esetleges őrhelyelhagyások hátráltatják a küldetések végrehajtását, habár dinamikusabbnak, akciódúsabbnak tűnik így a játék a megszokottan punnyadt sztalkerek látványa helyett. Azonban rosszból is megárt, ha sok adódik össze. Emiatt sem nyerte el tetszésemet, így hát csakhamar abbahagytam ezt a modot.

    Viszont lehet, hogy valakinek éppen ez dobja fel az egykori alapjáték hangulatát és srófolja föl a harci szellemet a hozd el-vidd el jellegű futkosások és a csencselés lehetőségét kereső matatások közepette.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák