Új hozzászólás Aktív témák

  • kekeeci

    senior tag

    válasz Carasc0 #11484 üzenetére

    A barlang elején a cuccok között találsz egy térképet is, a pisztoly helyére kell tenni, úgy tudod használni. Ha megtalálom belinkelem.
    Arra vigyázz a barlangban, hogy az összeszedett cuccokat a végén a fickó elveszi, mikor az ellenanyagot adja, hogy ezt megelőzd, valahova (vannak rejtekhelyek) pakold ki (de ne a földre, mert az ott táborozók összeszedik) azokat, amit meg szeretnél tartani. A barlang elején talált dolgok közül csak a térképet és a lőszert tarthatod meg (a minigun-t, exo-t, artikat - csak az elején felszedetteket - le kell adni sajnos).

    nem_tom

    Azt tudom ajánlani, hogy olyan modokkal kísérletezz, amik változtatnak a történeten, esetleg teljesen más történetet mesélnek.
    Sajnos a LEGENDARY (és még jó pár mod) csak az alapjátékot bővíti (fegyverek, eszközök, új artik, új anomáliák, szebb környezet, stb), illetve a játék nehézségével variálnak (fegyverek szórása nagyobb, ellenfelek ellenállóbbak, gyakrabban teremnek, stb).

    [ Szerkesztve ]

    kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :(      "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"

Új hozzászólás Aktív témák