Új hozzászólás Aktív témák

  • Veszett Róka

    csendes tag

    Én sem bízom a S.T.A.L.K.E.R. 2-ben. A mai játékiparban (amennyire én látom) egészen más trendek uralkodnak és egyik studio se fogja magának megengedni hogy ezekkel a trendekkel szembemenjen, netalán új irányokat szabjon meg. Mi értelme lenne egy végig egyjátékos, mikrotranzakciók vagy egyedi kinézetű fegyverek nélküli játéknak? A kooperációs módot mág megérteném, de azt sem látom értelmesnek: Minek gyársunk egy óriási térképet ahol klánok hentelik egymást mint a Counter Strike-ban, vagy minek egy mindenki mindenki elleni újabb PUBG klón? Teljesen elsikkadna az eredeti STALKER élmény. Márpedig a gyártók ezekre az egykor blockbuster játékokra és azoknak a klónjaira koncentrálnak, ráadásul az összes alapelem megvan: figurák mozgása, fegyver fizika (ahol van ilyen), esetlegesen már kész pályák is.
    A STALKER2-t pedig teljesen előröl kellene kezdeni, új pályákat fejleszteni, balanszolni az open world és a küldetések arányát (hogy ne lehessen egyből leállítani a generátorokat pl.), hogy legyenek fejlődési irányok és legyen kereskedés és hogy ne egy olyan teljesen öncélú lövölde legyen az egész mint amit a demoban kaptunk.
    Hangulatot teremteni tudni kell, és jelenleg erre nincs kreativitás és/vagy szándék. Nem véletlenül tartunk ott ahol, régi címek sokadik feldolgozása és remake-ja.

Új hozzászólás Aktív témák