Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr. Akula

    félisten

    válasz Piftuka #3739 üzenetére

    Én véletlenül jöttem rá, mert szeretek elkalandozni, sose a kijelölt úton megyek, ezért minden játékban mindig mindent kb. 1-elsőre megtalálok, pedig direkt nem azt akarom, hanem a kitérőket. Csakhát a programozók is a hátsó bejáratra gondolnak, csak a hosszabb játékidő kedvéért küldenek az elsőhöz. :D

    A fegyverek témájához pedig annyit... ez erősen ízlés dolga.
    Tudom. Nem is akarok megygőzni senkit, csak elmondani a saját véleményemet.

    Egyébként én a lőszerkérdést egyáltalán nem tartom relevánsnak annak eldöntésében, hogy melyik fegyvert érdemes használni.
    Lynxxel kevés volt 170 skuló egy nagyobb körre Yanovban, ésa mivel senkiből nem pottyan, meg az árus se árul (Duty haver vagyok), így mehetek mindig vissza Zatonba, de nem szeretem a töltögetést (pedig SSD-ről megy). Lehetne 5000 golyót bespájzolni Zatonban, egyben átvinni, aztán ítéletnapig kitartana, de egyrész pénzt is sajnálok lőszerre kiadni (már a 270-es VOG-25-re is húzom a számat, pedig az már nagyon baráti ár). Ugyanakkor van majdnem 1 milkám, de nem tudom minek. :D Csak úgy gyűjtögetek, mert ez egy ilyen gyűjtögetős játék. Valahogy ebben a hiánygazdaságos környezetben életszerűbb mások zsebében turkálni mint boltból venni. Meg az se hátrány hogy nem kell előre számolgatni mire lesz elég, ha elém ugrik 2 controller + 1 chimera (volt már ilyen), amibe aztán kell lőszer rendesen, az is belefér, akár csata után is (controllert csak fedezék mögül gránátozok, kint a pusztán esélytelen, elkezd húzni).

    Az én lőszerkészletem. :) Zatonban tárolok mindent, ide raktározok (itt kezdtem el, nincs kedvem átlapátolni többszáz kilót), ide jövök ha valami kell. A gránátokat, 9x18, 9x19, .45 skulókat mindig tukmálom a szembejövőkre, azért csak ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák