Új hozzászólás Aktív témák

  • Yutani

    nagyúr

    válasz Yutani #33428 üzenetére

    További tippek:

    - A Janov állomás melletti mobil laboratóriumban lehet vállalni tudós kíséretet mérésekhez, legalábbis ha ökológusként kezded a játékot. A küldetést a laborban kapod meg a bent lévő tudóstól. A küldetést teljesítve visszatérsz a tudósokkal a labor elé, de nem tudod befejezni a feladatot, mert nem a megfelelő párbeszéd nyílik meg a mérést vezető tudóssal (csillaggal jelölve). Ekkor el kell menteni a játékállást és visszatöltés után a vezető tudóssal beszélve le tudod zárni a küldetést. 5-8000 rubelt kapsz egy küldetésért, ha jól rémlik, és bizonyos időközönként újra el lehet végezni, jó pénzkereseti lehetőség.

    - Én azért választottam az ökológus frakciót, mert az csak a banditákkal van ellenséges viszonyban. (Lehet Monolit frakciót is választani, az a legkeményebb, az mindenkivel harcban áll.) Ha ezt a csoportot választod, akkor a Janov melletti mobil laborban indul a játék, a fent említett küldetéssel tudsz is kezdeni rögtön.

    - Találkoztam olyan küldetésekkel, ahol olyan feladatot kellett volna végrehajtani, ahol egy baráti, vagy semleges frakciónak kellett volna ártani (Clear Sky frakció számára le kellett volna lőni egy katonai helikoptert). Ezeket nem vállalom el, nem akarok ellenséges viszonyba kerülni a banditákon kívül senkivel. :)
    Ugyanakkor vannak bérgyilkos küldetések is. Sidorovich ad egy olyat, ahol egy magánzó sztalker táborban kell kilőni egy célpontot. Ha ezt megteszed, rögtön ellenségekké válnak, akik ott vannak vele. Azt nem próbáltam ki, hogy ha visszatérek később, még mindig ellenségesek-e.

    - A gyors utazást külön patch-el kell aktiválni a játékban, ezt megtalálod a moddb-n (fast travel).

    #tarcsad

Új hozzászólás Aktív témák