Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz xFreex #21552 üzenetére

    Pontosan.Sot, egy idegen naprendszerbol valo meteor csapodik bele egyenesen az eromube, rajta egy fura virussal, ami a sugarzas hatasara meg mutalodik is, es az eromu felrobbanasa utan szetszorodik a levegoben, akit megfertoz, abbol lesz a zombi.
    Jo erzes lesz abban a budiban brunyalni :DD

    Dhampir nos, epp ez az amit mar unok, csak a ruszkik/ukranok meg az amcsik.Mindig minden csak korulottuk forog, erre van kihegyezve minden jatek, minden a lofasz csak Amerikabol szarmazhat, meg a zombiva valtoztato virus is.
    Nem tudom mennyire ismeritek a magyar sci-fi es fantasy irokat (mivel tobbnyire angol alnev alatt irnak), de annyira otletes es elmes torteneteik vannak, hogy barmikor ki lehetne oket hegyezni egy jatek alaptortenetenek.
    Gondolok itt olyanra mint a MAGUS sorozat, Kaosz sorozat, elobbibol amolyan Witcher, masodikbol meg Skyrim szeru jatek (de akar forditva is igaz), akkor ott a Misterious Universe, egy HALO szeru lovoldozos jatek lehetne belole, meg az Imperium Galactica jatekokat tovabb folytatni stb.Szoval marha nagy lenne a lehetoseg fasza jatekokat gyartani, mert a tortenetek nagyon jok, es igencsak vonzoak.Csak kellene egy tarsasag, aki osszevonna a magyar jatekfejlesztoket, es megadna a helyes iranyt.Meg akar mi, igen "MI" is csinalhatnank egy jatekfejleszto ceget ahol olyan jatekokat gyartattatnank, ami tukrozne az elkepzeleseinket.
    - Az egyik forumban, asszem a World of Tanks forumban, van egy illeto, akinek az az alairasa, hogy "Magyar egre magyar UFO-t" :) Akkor en azt mondom : "Magyar foldre magyar zombit" :C

    kislaki92 neked a valaszt FB-n.

    hubai1979 ezt te feltetted ? Milyen ? Latom a Falloutbol van kiszedve a sisak...ha feltetted lennel szives meg par kepet ide betenni ? Most nem tudom hogy helyes lesz-e osszekeverni a magyar cuccokat az ilyen moddal, ahol mas jatekbol valo dolgok vannak...

    xFreex erdekes, azt hittem, hogy minden modbol ugyanolyan nehezen/egyszeruen kell kiszedni a dolgokat, de akkor tevedtem eszerint.Csak nem ertem hogy miert eltero a nehezseg, hisz elmeletileg minden modban ugyanott kellene legyenek a leiro allomanyok, nemde ?
    Egy fontos dolog : arra gondoltam, hogyha az alapjatekra csinaljuk meg a modot, akkor talan az lenne a leghelyesebb, ha az ugymond "magyar" cuccokat Furgenel lehetne megvenni. Epp ezert, utanna kellene nezz, hogy hogyan lehet modositani/lecserelni az "unique weapon" azaz a rendelheto egyedi fegyvereket.

Új hozzászólás Aktív témák