Új hozzászólás Aktív témák

  • shield

    Topikgazda

    válasz Antonius1978 #18441 üzenetére

    Eddig volt Kordon, Szeméttelep, Agroprom, Sötétvölgy most az X18 laborban vagyok. Lelövöm Burert, erre lesz egy látomásom (amikor özönlenek a patkányok...) lemegy a film, ezután nagy sötétség és nem megy tovább a játék. Ha Esc-t nyomok akkor kilép a menübe, ha vissza megyek akkor is marad a sötét képernyő, semmi hibát sem ír ki, nincs kifagyva, fogalmam sincs mi a gond. Gondolom, hogy valamit javítani kellene egy fájlban, hogy tovább lépjen vagy ne játssza le a filmet, nem tudom. Ehhez egy hozzá értőnek kellene nyúlnia.
    Rengeteg a fegyver, már sokszor zavaró. Rengeteg munkám van benne, a fegyver leírásoknak a vége felé járok, amit az arsenal_mod produkál. Még a másik fegyver fájlban van fordítani való egy kevés. Minek a magyarítás ha nem lehet játszani vele.
    Ha esetleg kedved volna, mert szeretnél játszani vele, akkor kicsit keresgélni kellene a fórumokon, én nem jártam sikerrel. Lehet hogy szerencsével járnál. Nem igaz, hogy csak nálam van ez a gond. Most próbáltam, hogy a mentést átraktam másik telepítésbe ahol még magyarítás sincs, de az eredmény ua.
    Talán tud valaki segíteni.

    S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

Új hozzászólás Aktív témák