-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
brainticket #1824 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ! Telefonról írtam, kapkodtam, nem fogalmaztam pontosan, elnézést.
Ha nyitok Revoluton egy GBP számlát, s a kinti GBP-s számlámról utalok rá, akkor nincs külön költség, s ha a Revolutos GBP számláról fizetek EUR tételt, akkor jobban járok, mintha egyenesen az EUR számlára utaltam volna - jól értem?
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok. Remelem nem kerdezek hulyeseget
par hsz-t visszaolvastam elobb.
Kerdesem az volna, jol ertem, hogy pl. angliai GBP szamlarol ha utalok a Revolut szamlara, annak nincs dija, EUR fizetesnel (Amazon.it) csak a konverzios dij van, ami jo esellyel sokkal jobb, mint a banke?
Illetve hetvegi vasarlas eseten +1% dijat szamol fel?
Errol nem is tudtam.Elore is koszonom a segitseget.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest