Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    válasz Zsocy155 #44749 üzenetére

    a "szemét" dolog, hogy 4,5 millió "befizetése" után 32 ezer forinttal csökken az adósságom.
    Valami nagyon rossz konstrukcióba szálltál bele, vagy nagyon elcsúszott valami. Mellette felmentek a kamatok és a behajtó költségét is te fizeted. Minél hosszabb ez az időszak annál többe fog fájni.

    Ha valaki trükközik pl kpban kapja a fizetését, az adóssága nem szűnik meg, csak növekszik. Örökölni is lehet adósságot. Lehet rövid úton jó ötletnek tűnik, de összességében a legrosszabb választások egyike.

    legelek, ismerősnek a munkáltatója egyből utalta az adott cégnek (ez esetben az államnak) a tartozást [fizetés %]. Ő ezért keresett olyant, ahol kp fizetés van. mai napig is tartozhat, az adósság meg nő.

    Főleg ezért csináltam Revolut számlát magamnak, hogy amíg le nem rendezem a végrehajtót addig is legyen valahol egy kis saját pénzem.
    A bölcs döntés az lenne, ha mielőbb tudnád rendezni a tartozást. minden feleslegest addig háttérbe sorolni. Másképp nagyon nehezen fogsz ezen túl jutni.

    Ha a feleséged kártyával tesz pénzt a te revolutodra ellenőrzésre számíthatsz, vagy a számba megszüntetésére, befagyasztására, hogy mikor azt senki nem tudja.

    Kérj meghívó linket, valakitől regisztrálj úgy, aztán hívd meg a feleséged. És ő küldje át neked, vagy hozzatok létre közös széfet. Ez a hivatalosabb út..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák