Új hozzászólás Aktív témák

  • Solymi81

    aktív tag

    válasz Tuomas #15192 üzenetére

    Bocsánat, hogy erre reagálok, de ebben van olyan rész ami engem is érdekel illetve rám is fog vonatkozni.

    Jelenleg van Revolut kártyám, HUF-ban regisztrálva viszont ha nem jön közbe semmi váratlan akkor nyár közepétől Csehországban fogok dolgozni, ahol a fizut CZK-ban kapnám, ekkor átállítanám a Rev-et CZK-ra.
    Viszont itthon van Fundamenta megtakarításom ill. hiteltörlesztésem is amit HUF-ban kellene fizetni.
    Én a Revolutot, főleg a virtuális kártyáját arra szeretném használni, hogy a CZK-ban kapott fizumból, CZK-s bankszámláról adott összeget átváltanék vagy átváltatnék fizetési megbízással HUF-ra (bár ha jól tudom az HUF-ra még nincs ilyen opció vagy ha igen akkor plusz költsége van) és onnan a Funda plusz a hitelintézet le tudná vonni, mert arra a számlaszámra módosítanám a beszedési megbízást.

    Nem tudom, hogy ez mennyiben működne vagy egyszerűbb lenne fenntartanom a jelenlegi bankszámlámat és inkább arra utalni a havi meghatározott összeget?
    Vagy esetleg megszüntetni a beszedési megbízást és szimplán csak minden hónapban utalni?
    Erstés vagyok, ott asszem 150.000 a minimum aminek jövedelemnek kell lennie (Szupernulla bankszámla), bár nem tudom, hogy most ez munkáltatótól kell jönnie vagy bárhonnan. Néztem most az EgySzámlát náluk, az valami mocskos drágának tűnik, mert minden utalásért fizetni kell.

Új hozzászólás Aktív témák