Új hozzászólás Aktív témák

  • bexinho23

    őstag

    válasz Cr00py #7942 üzenetére

    Igen, fel vagy le kell lépteti a távkapccsal, aztán előugrik fentről a sáv. Épp tegnap próbáltam ki az appot. Véleményem szerint az appok változó minőségűek. Csak az a kérdés, hogy csak mi boxon ilyenek, vagy más android tv eszközön is - pl. nvidia shield tv pro/2019 (mert nem eszköz, hanem app függő)?

    HBO Go ( 6/10 ): Jó minőségű a stream, a menü rendszer döcögős, lassú, sokszor homokórázik. Ha streamet megállítom, majd képernyőkép kapcsol be "pihenésként", akkor visszalépéskor csak az appból való ki/belépés segít a folytatáson.

    Netflix ( 8/10 ): Gyors, hibamentes, kiváló minőségű a stream. Így kellene minden app-nak működnie.

    Apple TV ( 7/10 ): A menü gyors, jól néz ki. Viszont egy netflix után számomra kevésbé átlátható. Főleg az AppleTV+. Bár lehet még nem fordítottam kellő időt a felfedezésre. Amúgy a hang kiváló, a kép is. Igaz nálam a fekete és sötét átmenet néha fura. Nem, nem a TV beállítás a gond, mert más streaming app-ban nincs ilyen gondom.

    Kodi ( 8/10 ): Kicsit lassú, viszont jól teszi a dolgát.

    Youtube ( gyári 8/10 ): Végre a hosszú (1ó+) videókba beletekerve sem fagy ki teljesen. Most már használható.

    Más: A Smart Youtube frissítést még kap, viszont eltűntek benne funkciók (pl. pro). Ez valóban így van? Nem mertem még ráfrissíteni, csak figyelmeztet a program. Nem tudom, hogy mikori frissítéssel fut jelenleg a boxomon a SYT, de néha pár videó nem tölt be elsőre, így nem lenne rossz ráfrissítenem.

Új hozzászólás Aktív témák