Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Akelaus #3912 üzenetére

    az újabb xiaomi router változat butítottabb, régit már nem biztos hogy kapni. Van topicja ph-n, főleg alternatív rendszerrel használva. Nem az igazi sajna szerintem. OpenWRT nem tudja stabilan minden funkcióját kezelni, a padavannal használgatják, de az meg picit kétesebb a saját buildelés miatt. A gyári rendszer lehet nem rossz, csak kínai és úgy emlékszem limitáltan konfigurálható [link]. Szóval lehet jobban jársz, ha szimplán veszel egy itthoz elterjedtebb márkát, amire esetleg van jó openwrt támogatás is.

    De amúgy, bármilyen régebbről megmaradt router + openwrt is jó lehet arra, hogy accesspoinként felkonfiguráld. A szolgáltatós routeren meg letithatod a wifit. Nálam jóideje a telenoros 4g router az AC access point a vezetékes telekomos netemmel (gyári rendszerével is be tudtam megfelelően állítani). Persze tudni kell beállítani, mert ha valami rossz van megadva, akkor csak összekavarodnak a dolgok és instabil lesz a net. :)

    Megvan még a link, hogy te milyen adaptert rendeltél?
    A sima 100-as sebességű usb2-es ax88772 chipsetesek vannak 2-3 dolcsi körül és mivel a xiaomi saját adaptere is ilyen, ezért szinte biztos, hogy van támogatás rá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák