Új hozzászólás Aktív témák

  • Peaceliker

    őstag

    válasz szabi__memo #1580 üzenetére

    Memória kezelése vicc az valóban igaz, de elvileg attól van jó üzemidő. De ez is olyan miui dolog, amit tudni lehet és ennek fényében veszik az emberek mégis szvsz... Legalábbis én rn4 óta tudom és utalom ezt de mégis veszem mert többi téren annyival többet ad a márka ár érték arányban.
    Azt mondjuk érezni lehetett hogy rn4 (3gb) rol rn5 (4gb)ra váltás után viselhetőbb lett a dolog... Vagy csak gyorsabban tölt újra mindent. Ez meg még attól is gyorsabban,de sokkal. Konkrétan van egy gagyi kis játék ami rn5 ön is gyorsan töltött, de itt meg konkrétan nincs töltés csík sem, csak jön a nyomj egy gombot. Durván gyorsabb, ennyit nem is vártam. Így már tényleg nem zavaró ez a mindent bezárós dolog sem. Más meg eddig nem zavart miui ban, főleg, hogy sokat nem találkozom vele, mert lunchert használok.
    Üzemidőben nemtom mi ami elvárható ennyi lóvéért, de ez a 8 óra körüli sot nekem pl több mint vállalható. Kamera szerintem tök jó, azért ez mégis csak egy telefon semekkora szenzorral. Persze van 2-3x jobb 2-3x ennyi pénzért.

    Szóval persze, nem tökéletes. Nem is tudom valaki állított-e ilyet... De kevés olyan telo van (van egyáltalán olyan ami mindenkinek tökéletes?).

    Másik hogy egy tech fórumon nem azok fognak jellemzően írogatni, akik megvettek és semmi bajuk vele, hanem az akinek baja van. Autós csoportok sem arról szólnak, hogy 15000en leírják, hogy nekik semmi bajuk vele, igaz?

    De a lényeg, hogy te csak azért vagy itt, hogy ahol csak lehet kiemeld a hiányosságokat és lehúzd... Csak nemtom minek, mi értelme ennek? Azon felül tök unalmas már...

    "Oh my Goa'uld!"

Új hozzászólás Aktív témák