- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
clubmonaco
tag
Viszont egy-kèt èszrevètel,Igen az èrtesítèsi led jól látni attól függetlenül hogy kicsi,de ok.Kijelzőre visszatèrve: 144hz-en S melegebb színre állítva ès a fènyerőt nem automatikusan állítva,hanem te lövöd be,így döbbenetesebb,S azt kell hogy mondjam,èszre nem veszem hogy nem amoled!Szèp ez gyerekek:) Tanulgatom,tapasztalgatom.Az üzemidő ha nem annyira nyomja az ember akkor megvan a kèt ☀️.Több is ha tènyleg lazán veszi a használatát.De tènyleg jó hogy gyorsan tölt fel,(van már 120watton,de jön a 200wattos töltès).Viszont èlvezetesebben èlem meg(Samsungnál nem volt így,lehet mert sokáig Számos voltam)hogy kis apróság okra jövök rá,ez tetszik.
-
MODERÁTOR
válasz clubmonaco #754 üzenetére
Fényerővel egyet értek. Szerintem automatán túl alacsonyra lövi be. Én is mindig feljebb piszkálom.
Everybody lies.
-
kano
nagyúr
Akkor ez nem a Te készüléked. A kamerasziget engem is zavar hátul.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
siege5
aktív tag
Nagyon eddig nem találtam, ha van valami az az, hogy én huawei-hez vagyok szokva, és itt valahogy jóval kevesebb a biztonsági funkció (jelszózár, széf, tároló stb), illetve egyébb extra ficsőr. Picit emiatt néha úgy érzem szoftveres téren visszaléptem, de ez saját preferencia kérdése.
A teló nagy kellemes taintású, érzetre hűvös, nem csúszós, ahogy annak lennie kell, nem recseg nem panaszkodik a ház, kicsit billeg a kamerán, jó tokkal ezt kiváltom.
Reccenésmentes fluid használat, ahogy ez ezen a szinten elvárható, én levettem 90 hz-re nem érzem azt hogy a 144 indokolt volna.
Akku kiváló, gyorsan kapja a kakaót a töltőből, hangok, értsítés gyorsasága, led visszajelzése hangok, a beállítások részletessége jó, duplakopp működik, sajna nincs aod, sosem használtam kipróbáltam volna, de elv létezik ennek kiváltására jó tok amivel működik.
Nem találkoztam eddig buggal, főleg nem akadással, nem hogy megfagyással.
Méretre nagy, ha csak kapcsolattartásra kell, nem a te telód, ahhoz túl erős és túl nagy.
Mondjuk érdekes módon erre mondják, hogy kétkezes használatot igényel, sztem nem átfogva hanem tartva, és gesztusokat jól beállítva is simán életképes egykezesen is, de ki ki hogy, mindenesetre kommunikációra én sem ezt venném, ez egy tartalomfogyasztásra, játékra kitalált teló, amivel tudsz jókat fotózni videózni.[ Szerkesztve ]
-
instantwater
addikt
válasz instantwater #730 üzenetére
11.11 Ali kupon a 10T-re (EU raktár)
Az előzményben van kupon a 10T Prora.Mi a különbség a sima 10T és a 10T Pro között?
Csak a kamera? -
V@ns
aktív tag
válasz instantwater #762 üzenetére
Nincs OIS, 64mpx a főkamera, elvileg csak 6/128 kiszerelés.
Lehet kihagytam valamit?[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
BL unlock és root [link]
Xiaomi.eu ROM [link]
TWRP 3.4.0 [link]
Remélem, hogy gyorsan beindul a fejlesztés és mondjuk lesz egy jó kis LOS vagy még inkább egy PixelExperience.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
siege5
aktív tag
válasz clubmonaco #767 üzenetére
Lehet tölteni aodot? 😳
-
clubmonaco
tag
Egy jó kèrdès jöhet?Szóval tud valaki olyan Xiaomi órát amiben benne van az Nfc?
Mert eladom a Samsung Watch-at. -
kano
nagyúr
válasz clubmonaco #769 üzenetére
Ha lenne is benne, mit érnél vele?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
pusszycat
nagyúr
Háromból fogok egyet bedobni a kosárba. poco x3 vagy mi 10t lite vagy mi 10t. Pénz megvan, már csak döntenem kell. Már belengette a xiaomi a kijelző alatti kamerát. Tehát 1 évre kell nekem most telefon aztán úgyis lecserélem.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
kano
nagyúr
válasz clubmonaco #773 üzenetére
Ha van is ilyen, itthon nem használható sok mindenre.
-
instantwater
addikt
Akinek van már ilyen készüléke, meg tudná nézni egy kamerával, hogy minimum fényerőn vibrál-e?
LCDnél nem jellemző, de néha előfordul
Most találtam a 10T Literól egy videót amiben úgy néz ki alacsony fényerőn vibrál, de lehet, hogy csak rossz a videó minősége.Elvileg a PWM mentesség lett volna az egyik ok az IPSre.
-
pusszycat
nagyúr
Azt olvasgattam, h a Mi 10 Ultrán nincsenek reklámok. Itt mi a helyzet?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
kano
nagyúr
válasz pusszycat #776 üzenetére
Miui-ban vannak reklámok, de kikapcsolhatóak. Illetve úgy is telepíteni kell az összes platformra reklámblokkolót.
-
Leslie1966
senior tag
Szevasztok !
Csütörtök este óta vagyok tulajdonosa egy ilyen készüléknek, eddig jól teljesít. Tegnap kéretem a bootloader nyitást, 168 óra a várakozási idő.Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
Peter.70
addikt
válasz Leslie1966 #778 üzenetére
Türelem BL nyitást terem
-
siege5
aktív tag
Sziasztok!
A xiaominak van szoftvere ami pc-re telepíthető?
Van mód rá, hogy vezeték mentesen adatokat küldjek fogadjak pc és a teló között?
(bocsika, de eddig volt rá külön dedikált "gomb", most nem találok ilyesmit.) -
Tiédetis
senior tag
Aki xiaomi hazai képviseletétől vásárolt, számla mellé adnak külön garijegyet is?
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
kano
nagyúr
válasz Tiédetis #786 üzenetére
Elvileg kell adniuk. Az összes Xiaomi eszközhöz kaptam (amit persze hivatalos garanciával vettem). Mondjuk elvileg nem a WayteQ végzi a szervizelést, hanem a TMX Budaörsön.
-
clubmonaco
tag
Akkor tud valaki nfc-s Xiaomi órát?:)
-
kano
nagyúr
válasz Tiédetis #790 üzenetére
Hol vetted? Ha a xiaomi.hu-nál akkor szólj nekik, hogy nem kaptál jótállási jegyet.
-
kano
nagyúr
válasz Tiédetis #793 üzenetére
Az nem hivatalos magyarországi értékesítője a Xiaominak. De igazából nem idegeskedj emiatt. Ismerem a szervizesüket és az egyik legjobb Xiaomi szaki. Nem lesz gond velük szerintem.
-
kano
nagyúr
válasz retesz147 #796 üzenetére
Én pedig nem. De lehet, hogy nem nekem van igazam.
-
Vateraadd
csendes tag
[kép] Sziasztok! 3 napos a készülék, és így merül. Ennek mi lehet az oka? Túl friss még esetleg nem állt be az akku?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest