-
IT café
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkmacika
csendes tag
válasz instantwater #1499 üzenetére
Nekem eszembe sem jutott a visszaküldés, pedig a Csodafon egyik üzlete tőlünk kb. 10 perc sétára van.D
De, viccet félretéve, elgondolkodtató és egyben bosszantó...
iceQ!
Máris jelentkeznék egy kiegészítéssel !
Az S8 hátlapja nem rezonál és rezeg kihangosításkor vagy nagyobb hangerő esetében ! ( írom ezt azzal a fenntartással !!! hogy nem tudjuk esetünk egyedi vagy szinte minden készüléknél ez a tünet jelen van ) -
kano
nagyúr
válasz makkmacika #1502 üzenetére
Nekem nincs ilyen rezonanciám (spanyol amazonos a készülékem).
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
instantwater
addikt
Másnak is nagyon csúszós a gyári tok, vagy csak nekem?
Már nézem is a Nillkin Naturet.
A Frosted csúnyán megkopott a 9Tmen, és a széle is kicsit csúszós.Üveg érkezett már valakinek?
Úgy néz ki ennek nem annyira lekerekített a széle mint a 9Tnek. Adok egy esélyt az üvegfóliáknak.Egy kis Nillkin üvegfólia kalauz. A zavaros elnevezés biztosan valami kínai hagyomány.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz instantwater #1505 üzenetére
Kicsit csúszik a gyári tok.
Ami jobban zavar, hogy a gyári kijelző fólia vonza a port.Ilyent még nem láttam. -
kano
nagyúr
válasz ProEvoFan #1507 üzenetére
Igen, jó sok szöszt is szokott összeszedni.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
retesz147
addikt
válasz instantwater #1505 üzenetére
A gyári fóliára teszed rá az üveget, vagy azt előtte leveszed?
Xiaomi 13 eu dev...
-
kano
nagyúr
válasz retesz147 #1509 üzenetére
Az durva volna.
-
Leslie1966
senior tag
válasz instantwater #1490 üzenetére
Ez az EU-s ROM, nekem is ez volt rajta. Az EU-s az a QJDEUXM, a GLOBAL az a QJDMIXM.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
labrat
csendes tag
Pár tapasztalat:
- szerintem a gyári ROM teljesen rendben van, semmi hibát nem találtam eddig (2-3 hét). Romolni nem is fogok, rootolni sem, élvezem hogy végre mennek a banki applikációk és nem kell folyton félnem hogy milyen bugba futok bele egy custom ROM-mal. Talán már kinőttem a telefon buherálásból... Ha tényleg csak használni szeretnéd, akkor ne állj neki mókolni.
- a kijelző szerintem szuper, előző telefonom amoled volt, itt a feketék valóban nem annyira feketék, de nem zavar.
- üzemidő pedig a legjobb amit valaha láttam. 2 full munkanap egy töltéssel. Ha az IPS nagyobb fogyasztása miatt aggódsz, akkor ne tedd.[ Szerkesztve ]
-
Tiédetis
senior tag
Nem tudom, egy idő után eluntam a várakozást és vettem ezt.
Amit olvastam utoljára kiadott verziónál az volt, hogy napi használat során nem jelentkezett a hiba, de továbbra is megidézhető volt szándékosan. Azóta nem tudom. Voltak, akik azt írták az elején, hogy ez hiszti, nekik nincs, aztán egyszercsak lett nekik is.
Előző telóm is IPS, nekem jó ez bőven. Mix 2s-t váltotta.
fotó nekem tetszi, 2,5 napos üzemidő szuper. Nyilván használattól függő. De ha gáz van, feldobom 10 percre és máris nincs gond, 33W megy bele, és gyári töltő tudja, nem kell másikat venni.
Nekem ami hiányzik picit a vezetéknélküli töltés, de csak kocsiban, az meg ritka.Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
iceQ!
addikt
válasz makkmacika #1502 üzenetére
Köszi a választ Van egy céges Samsung telefonom, nagyon szuper, nagyon jó, tényleg...Note10+...lehet nem lesz már Note többet (95%), Samsung le áll a gyártással.
Xiaomi telefonba gondolkodom a jövőre tekintve. Nem volt még soha, csak Huawei. Akku idő nagyon baráti, ahogy látom egyes embereknél. Sőt, haver Note 9 Pro-a 4 napig is megy, ha nem nézi a YT-ot. (ha igen akkor 2 nap ).Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
instantwater
addikt
válasz Leslie1966 #1511 üzenetére
Ok értem.
Tegnap elindítottam az unlock kérelmet.
Erre majd mehet fel a xiaomi.eu? -
instantwater
addikt
Köszi, hogy megosztottad a tapasztalataidat.
Nekem egyenesen tetszik, hogy nem vibrál az arcomba az OLED. Ezért is cseréltem le a 9T-t.
Amit még észrevettem, hogy sokkal gyorsabbban és pontosabban tudok rajta gépelni, mint a 9T-n.
De nem a méret miatt.Előtte Redmi Note 4 volt, ami még kisebb, és azon is gyorsan és pontosan gépeltem.
Olyan, mintha a 9T OLEDje pontatlanabb és lomhább lenne mint egy IPS érintésérzékelés tekintetében. -
tiborv
aktív tag
Megjott a nilkin camshield tok, elegge tetszik hogy vedi a lencseket. Ami fura, hogy vekony muanyagnak tunik, kisebb utodesek ellen nem tudom mennyire ved, mennyire nyeli el.
A fenti mellett rendeltem egy uvegfoliat is, amit kaptam annal viszont nincs az elolapi kameranal kivagas, igy nem tudom hogy atvertek kaptam valamit amit atcimkeztek vagy a kameranal ez nem befolyasolna semmit?
Aki vett ra szinten meg tudna erositeni, hogy van kivagas vagy hogy mennyire erezheto fotozasnal ha szinten telit kapott/vett?D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
pusszycat
nagyúr
Az enyémnek sincs kivágás az üvegfólián, én még örültem is neki. Csak annyi,h rajta hagytam a gyári tokot mikor felraktam az üvegfóliát, ha leveszem nem tudom olyan pontosan ráigazitani.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
Leslie1966
senior tag
válasz instantwater #1518 üzenetére
Igen, de TWRP-ből !
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
arkone
aktív tag
Sziasztok, a Telekomnal levo mi10t pro kartyafuggetlen igaz? Meg tudjatok erositeni?
-
instantwater
addikt
válasz Leslie1966 #1522 üzenetére
Abból terveztem
Kell valami speciális előkészület, hogy a netbankok működjenek?Extraként, ha lehetséges akkor az NFC fizetést és a Widevine certet is szeretném megtartani. Ha nem, nem nagy gond.
-
instantwater
addikt
Van olyan jelenség másnak is, hogy böngészés közben (Brave) ha egy üres területet hosszan nyomvatartok az oldalon, akkor rezeg egy rövidet, de nem csinál semmi láthatót?
Ez bug vagy feature? -
kano
nagyúr
válasz instantwater #1524 üzenetére
Ne rootold az EU romot és akkor alapból fog menni minden bank app. NFC fizetést melyik banki appal szeretnéd? Vagy GPay?
[ Szerkesztve ]
-
labrat
csendes tag
Ha jól tudom, egyes netbanki appok már custom ROM miatt is csesznek működni (pl. Google Pay is), de a többség csak a root miatt szokott sírni. Ha nem rootolsz, akkor okés lehet.
Sosem próbáltam, de a Magisk nevezetű modullal lehet állítólag elrejteni custom ROM-ot vagy rootot appok elől: https://forum.xda-developers.com/f/magisk.5903/ -
kano
nagyúr
Egyes romok alatt nem mennek csak a fizetési appok, GPay szokott menni általában. Magiskkal el lehet rejteni a rootot, de pl a Simple nem kedveli, így azt tudtommal nem igazán lehet átverni (de ez is lehet rom függő).
Ki kellene ezeket próbálni.
Ha vártok a jövő hétig, akkor kipróbálom, hogy megy-e a GPay az eu-s romon (szerintem igen).„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
makkmacika
csendes tag
Érdekes...
Magasabb hangerőn sincs ?Nálam telefonhívás és videófelvétel esetében bizonyos hangerőn felül és egyes hangoknál zavaróan rezeg, rezonál.
A hátsó kamera tájékán érezhető erősen, ha a készüléket az oldalánál fogva tartom, akkor szinte nem érezhető a rezgés.Nem tudom mitévő legyek .?
Az remek lenne, ha minél többen beszámolnának, hogy az ő készüléküknél tapasztalható-e ilyen jelenség.
-
instantwater
addikt
válasz makkmacika #1532 üzenetére
Lehet, hogy ez nem bug, hanem feature.
Így még nagyobb hatást kelt a megtekintett anyag.
Én tuti nem fogom ezért visszaküldeni, pedig csak belföldre vagy EUba kellene. Mert a vicc az, hogy a Xiaomi UK raktára Párizsban van[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
Nálam is rezonál, hangba nem zavar bele, de a kezemmel érzem.
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
labrat
csendes tag
válasz instantwater #1530 üzenetére
Nekem vegyesek a tapasztalataim, pl a Danske Bank appja le se szarja a rootot, gond nélkül megy, pedig nem egy kis zugbankról beszélünk. Más bankok, amiknél ügyfél vagyok, viszont letiltják az appokat root alatt. Google Pay meg elég fontos ha telefonnal akarnál fizetni és nem Simple-t vagy saját banki NFC megoldást használsz.
-
Tomi84
aktív tag
Nem találom ezt a funkciót...
Nem a SIP hívásra gondolsz? Az ki van kapcsolva, írja is hozzá, hogy ha bekapcsolom, akkor jobban fogja szívni az akkut.
Mindenesetre újraindítás után most két napja rendben van, mondhatni alig fogyasztja az akksit. Jó lenne kideríteni, hogy mi okozza ezt. -
Tomi84
aktív tag
Zenehallgatásnál én is észrevettem már, de csak kicsit magasabb hangerőn.
Telefonálás közben, vagy akár játéknál még nem tűnt fel. Lehet nálam kicsit kevésbé rezonál
Mindenesetre nekem se zavaró, annyira biztosan nem, hogy emiatt visszavigyem. -
Leslie1966
senior tag
Ha nincs rootolva akkor nem.
-
akibor000
aktív tag
helo.
miert van az hogy normal fotó modban a közelröl fotozott képek széle homalyos és csak a kép közepe tűéles? -
akibor000
aktív tag
válasz instantwater #1540 üzenetére
és hogy lehet közeli tiszta éles fotókat csinalni ezzel?
-
pusszycat
nagyúr
Mindenkinek ugyanúgy rezonál, csak van akit zavar más le se sza.. Ezért visszaküldeni vagy szervizbe vinni Ez ilyen.
Amúgy szerintem próbálták vékonyra tervezni a hátlapot, h ne legyen vastagabb meg nehezebb.Vagy nem fekszik rá az akkura kellő képen.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
pusszycat
nagyúr
válasz instantwater #1543 üzenetére
Ez nem hegedű.
-
makkmacika
csendes tag
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólását.
Visszavinni, garancia adta jogommal élni nem szeretnék ez miatt, tehát alkalmazkodom e anomáliához és ahogy instantwater fórumtárs megfogalmazta, elfogadom featureként... ettől nagyobb baja ne legyen készülékeinknek !
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz makkmacika #1546 üzenetére
Mikor kellene ezt a rezonálást hallani? Nem lehet, hogy nekem pl a tok miatt nem rezonál? Van tokotok rajta?
-
Matyi222
senior tag
Hallani soha Csak érezni lehet... Tedd a kezed a felsőharmad közepére és indítsd el a kedvenc zenédet Én is csak akkor érzem ha fogom és hozzáérek a közepén.
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
clubmonaco
tag
Helo!
Az nfc beállítást le tudja írni pontosan mire kell állítani vagy kèpernyőfotó?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest