-
IT café
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz retesz147 #449 üzenetére
Van Pro a Turbado-nál csak 183k és 128GB. Raktáron, 5 vagy több darab.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz ferrari1 #452 üzenetére
Folyamatosan változnak az áraik a Ft és a készlet függvényében.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Nahát!
tag
válasz instantwater #455 üzenetére
Biztos pwm-es. A POCO X3 NFC kijelzője is az 2358 Hz-en. (De ez kb. 10x akkora, mint az AMOLED kijelzőké, nem, vagy csak nagyon érzékeny emberek részére zavaró.)
-
clubmonaco
tag
Bocs a hibákért,már nem javítgatok ezen a készüléken..
-
kano
nagyúr
válasz clubmonaco #457 üzenetére
Számolj inkább rá 8-9 napot mire megérkezik.
-
Lecs@
addikt
válasz instantwater #455 üzenetére
Alacsony fényerő kapcsolják kamerát ? Vagy ezt hogy érted. Amúgy kevert fényerővel is minden működik a kameránál. A PWM nem tudom mi, tehát nem tudom olyan e a kijelző.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
kano
nagyúr
-
clubmonaco
tag
Ahogy mondtam,van meg 174000-èrt(ami lemondtam)nincs mit!Le lehet csapni a Turboad oldalon van!
-
hroberto
veterán
válasz clubmonaco #466 üzenetére
Attól függ, mennyiért lehet eladni a porszívót.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
ferrari1
őstag
válasz instantwater #468 üzenetére
Nekem is bántja az amoled a szemem. ...na, ez nem bántja!
Mindenkinek :
Megvan az második töltés utáni akksi idő. Sajnos nem csináltam képernyő mentéseket. 5 óra 28 perc kijelző idő, 4 óra 2 perc telefonálás mindez 44 óra készenlét mellett. Így volt a végén 8% az akksiban. Szerintem ( legalábbis számomra ) teljesen elegendő.
Továbbra is hibátlan minden! Maximálisan elégedett vagyok a telefonnal.
[ Szerkesztve ]
-
siege5
aktív tag
válasz clubmonaco #467 üzenetére
Néztem többször is hajnal óta, kétlem hogy miután lemondtad is kiteszik újra annyiért.
-
-Mosquito-
őstag
válasz clubmonaco #466 üzenetére
Én a helyedben csak akkor írnék,ha már megvan a telefon.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
clubmonaco
tag
Fejlemény: Marad az Alza-s 211000-ért amihez adnak robotporszívót is ajándékba(Én még belecsúsztam).Viszont mekkora szemétség hogy ugyanezen az áron adja,de már nem ad porszívót,semmit sem ajándékba.Ha eladom pl 45000-ért,akkor is 165000be jövök ki,szóval azért így is igen jól jövök ki,csak el kell tudjam adni.Azért csak nem lesz annyira hosszú az eladás.Mondjuk igen jó áron adom el.Ha valakinek kell,jelezzen.Lemondom aTurbaod-ot,kb másfél hét is lehet(vagy több a vírus miatt).Azt már nem bírom kivárni ,így is kínlodok az ideglenes telómmal vagy már másfél hete..
-
clubmonaco
tag
Ha mindenigaz mai nap folyamán megvan.Sms-t kell megvárjam,legalábbis ezt mondták
-
kano
nagyúr
Pedig igen. Én tényleg láttam 174k körül (utolsó darab). Most már megint 18x k.
Clubmonaco
Milyen is az a porszívó?[ Szerkesztve ]
-
siege5
aktív tag
Hmm pedig nagyon figyeltem, mert tegnap még nem voltam benne biztos, hogy kell, most úgy voltam ha ismét feldobja (és mert látom, hogy drágább lett) ha beteszik lecsapok rá.
Hát sikerült akkor elkerülnöm a visszamondás után, mert nem láttam sajnos azóta.
Így továbbra is marad a verseny a két kiszemeltem között. -
kano
nagyúr
Kb 10 körül néztem. 174k körül volt (utolsó db).
-
Nahát!
tag
válasz instantwater #468 üzenetére
Igen, én is a Notebookcheck tesztből tudom a Poco X3 NFC kijelző pwm frekvenciát. (Ilyet vettem, nem bántja a szemem, az AMOLED-ek igen.)
Majdnem ugyanaz a kijelző, valószínű, hogy ennél is alkalmazzák a pwm-et fényerőszabályozásra. -
petya2012
őstag
[link] láttátok már??
-
kano
nagyúr
válasz petya2012 #485 üzenetére
Fent kereső és "Telekom".
-
Nahát!
tag
válasz instantwater #490 üzenetére
Átmeneti telefonként Poco X3 NFC-t vettem még early bird akcióban (lányomé lesz majd 12. szülinapjára), a MI 10T PRO csak tervben van. (Elnézést, ha félreérthető volt a korábbi hsz. A Poco nem zavaró alacsony fényerőnél sem.
-
clubmonaco
tag
Na megvan!:)Vègre.Csak ajánlani tudom,egyszerűen bejön,jó a kijelző (bár mègegyszer,nemigen lehet èszrevenni a különbséget pléd,amoled,iOS,na mindegy)A gyorstöltès tènyleg gyorstöltès.Ha olcsóbbat akarsz venni,akkor a Motorola 5g(nem az edge).Abban is van minden.De ez valahogy mègjobb.
-
clubmonaco
tag
Szóval a porszívó eladó!Vadi új.
-
Peter.70
addikt
válasz clubmonaco #492 üzenetére
Melyik verziót vetted?
-
clubmonaco
tag
Jó-bb hogy dupla koppintás is van,nem a kijelzővel èpîtett feloldás(nekem nemigen jött be),jó az èrtesîtèsi LED,jó az oldalsó gomb,jó az infra,S jó ez a rendszer(nekem jobban bejön mint a Samsungè),pedig első Xiaomi telóm
-
zsoltix
tag
válasz clubmonaco #497 üzenetére
Mérete, súlya nem zavaró? Mate 10 Pro ról készülök valtani, de nekem csak nov 29.-én érkezik alzaról.
Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest