Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomi_Ohl

    Topikgazda

    válasz zolikaDB #33087 üzenetére

    Szia, szép gyűjtemény. :) Külön tetszik az Xperia billentyűzet, anno milyen jónak is számított...
    A 4.8.15 annyiból első szériás, hogy v5-ös, de v5-ből a legutolsó fejlesztői (utána volt egy hét szünet, aztán asszem 4.8.29 volt az első v6). Pár éve még elérhető volt a miuihu fórumon egy Android 4.3 alapú stabil is, attól régebbit tényleg nem lehetne találni erre a telefonra.

    (#33088) mizoli a Galaxy Note sorozatból volt mostanság olyan, ami egészen hasonlított a Mi3-ra. Kivéve persze a méretet. Meg sajnos annak a hátlapján is egy óriási kiálló kamerasziget van (emlékeztek még, amikor minden gyártó az Apple-t gúnyolta a kiálló kameráért?), na meg ott a kameralyuk is a kijelzőn. Meg az üveg hátlap (a legolcsóbb Note 20-on üveget imitáló műanyag), aminek köszönhetően úgyis mindegy a dizájn, még véletlenül sem érdemes megkockáztatni tok nélkül használni.
    Elég durva, hogy ezek a problémák szinte az összes mai telefonnál megvannak. Talán a Pixel 5 az egyetlen fém manapság, de az előbbi kettő jellemző rá is érvényes. Meg ott vannak a pop-up kamerás telefonok, ami a kedvenc megoldásom a zavartalan képernyő problémára, de az üveg hátlap és a kiálló kamera megvan azokon is (persze, ha már kötelező a tok, akkor utóbbit könnyű elnézni, a kamerák elbuknak benne).
    Valahogy én is úgy érzem, hogy szinte az összes mai telefonnál kevésbé kompromisszumos dizájn volt a Mi3-é.
    Na jó, napi panaszkodás vége :D

    (#33092) :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.

Új hozzászólás Aktív témák