Új hozzászólás Aktív témák

  • mbalint987

    aktív tag

    válasz #56573440 #997 üzenetére

    Épp ez a lényeg: semmin nem változtat. Ha ez a csoport 2% körül lenne, akkor is meg kéne hallani a hangjukat, és törekedni egy konszenzuson alapuló megoldásra. Csak vannak akik erőből gondoskodnak: "mivel mi többen vagyunk, ők meg kevesebben, ezért kuss legyen a nevük". Bocsánatot kérek az egész LMBTQ+ társadalom nevében, hogy ez nekünk nem tetszik.

    (#998) Apollyon: Oké, akkor menjünk vissza pár száz hozzászólás ezelőttire... Mondd el nekünk, milyen többletjogokra gondolsz, mert én tényleg nem tudom. Az azonos neműek házassága? Az mindenkinek plusz jog lenne, akár Te is köthetnél egy azonos nemű emberrel házasságot (mert ugye volt itt valaki, aki azt mondta, hogy a melegházasság plusz jog lenne, mert a melegek egyébként is házasodhatnak, csak nem azonos nemű emberrel).

    Csak tudod, hogy mi a legnagyobb probléma? Ma Magyarországon még mindig nem a melegházasság lehetőségének hiánya a legnagyobb gondja... Erről kéne inkább beszélni!

    (#999) fordfairlane:
    "Persze a genderkurzusnak általában ellensége a tudomány, így a számok is."
    Remek zárszó volt a hozzászólásodhoz, köszönöm. A tudományt (a kutatásokat, a szakértők véleményét) Ti ugyanúgy szelektáljátok, mint esetleg a másik oldal, csak nyilván a saját szájízetek szerint. Ennek fényében a fenti mondat inkább megmosolyogtató, mint komolyan vehető.

    [ Szerkesztve ]

    „Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/

Új hozzászólás Aktív témák