Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz Jeanne d'Arc #7 üzenetére
Hamarosan jönnek az áporodott könyvszag illatosítású modellek, illetve kiegészítőként lehet majd venni usb-s illatosítót parfümmel Én is nagy potenciált látok benne
-
edward2
addikt
Majd amikor nem lesz fa meg tisztalevegő a földön örülni fogsz te annak a bőrtokozású "béna" e-bookreadernek, de lehet addigra az lesz a legkisebb problémád mit olvass, mert nem lesz mit enni. LOL
-
leslieke
Jómunkásember
+1! Én se örülök, hogy az e-book ennyire terjed. Akik sokat olvasnak, és szeretik a könyveket, azok a legtöbb esetben szeretik, ha az olvasott könyv a polcon van és nem merevlemezen valahol.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
julius666
addikt
Én szeretem a könyvek illatát beszippantani, szóval a digitalizálásnak nem örülök.
Te most szagolgatod vagy olvasod a könyveket?
Amúgy ezt a "könyvek illata" érvet sosem értettem igazán, én egyedül "friss" könyvek kinyitásakor érzem csak és szvsz annyira nem kellemes (nagy atlaszoknál szokott még hosszabb ideig megmaradni az illat).
Könyvnél határozott véleményem hogy semmit sem számít a külcsín csak a belbecs. Atlaszok/képeskönyvek más tészta persze de azokat nem is a fekete-fehér miniatűr kijelzőjű e-book readerekkel kell összehasonlítani.
Sosem értettem miért jönnek be emberek az ilyen topikokba fújolni az e-bookokat.
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
Én szeretem a fák illatát beszippantani, a digitalizálásnak örülök.
il sole non sorge più ad Est!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest