Új hozzászólás Aktív témák

  • spect80

    senior tag

    válasz GyUrEe12 #2969 üzenetére

    igen a jogokat később én is próbáltam semmi. én arra sem emlékszem, hogy ezek valós hívások voltak-e vagy sem. ha valós, akkor valami címtár szinkronizációs hiba lehet.

    Európában szerintem nagyjából mindenki ugyanazokat az 5G frekvenciákat használja, a Magyarországon használtakat elvileg támogatja is a telefon, úgyhogy inkább gondolok itt valami szoftveres korlátozásra. Van egy Huawei Mate40 pro-m a Vodától és az pl. Telekom kártyával nem hajlandó felmenni 5G-re ott, ahol a régi Xiaomim simán felment.
    Szerintem sem rossz ez a telefon, én az általad felsorolt hiányosságok tudatában vettem meg, de még így is van pár számomra érthetetlen kötöttség benne. Pl.: nem változtatható felbontás, AOD képernyő, lockscreen elemek. Az hogy az ujjlenyomatérzékelő csak bekapcsolt kijelzőnél működik, mint a 4 éves OP6T-n az egyenesen idegesít. Rootolni nem akarom, mert akkor megint Xiaomit vettem volna, ha ilyesmivel akarnék bohóckodni.

    szerk: Ja majdnem kifelejtettem, hogy töltés lassú, de legalább az akksi harmatgyenge :) Viszont a software-es feature-ök bejönnek, a varázsradír, a kamera elég jó, a listennowis vicces meg gyors és stabil a teló, hogy jót is mondjak

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák