Új hozzászólás Aktív témák

  • GyUrEe12

    csendes tag

    válasz spect80 #2967 üzenetére

    Nekem is ugyanez van, de nem minden esetben, teljesen random...

    Van, hogy tárcsázás közben kiírja a névjegyből a nevet, aztán mikor felveszi a másik fél, akkor átvált Magántelefonszámra. Van, hogy a hívás alatt végig jelzi a névjegyet, majd a hívásnaplóban utána Magántelefonszámként jelenik meg.

    Elég idegesítő bug, Beállítások-Alkalmazások-Alapértelmezett alkalmazásoknál a Hívóazonosító és spamszűrő alapból nekem "Nincs"-re volt állítva, gondoltam, ha átbillentem a Telefon appra ezt, akkor majd megjavul, de nem...

    Először arra gondoltam, hogy a Telefon és a Névjegy app nem rendelkezik megfelelő engedélyekkel, de ugye ez is megdől, mivel néha jól működik.

    Ha valaki talál majd rá esetleg workaroundot, akkor légyszi szóljon. :D

    Amúgy nagyon meg vagyok elégedve a sima P6-ommal, leszámítva a Telekom HU támogatottság hiányát, eSIM egyébként megy tökéletesen, csak ugye a frekvenciák, VoLTE és VoWiFi jól jönne.Olvastam már sokféle megoldást, de gondolom ezek közül akár a Magisk, vagy bármi más, mind rootot igényel? Volt olyan cikk is valahol, hogy előfordulhat, hogy felvesz a Google további országokat a támogatottak közé, ebből lehet záros határidőn belül valami? :F Rootolni emiatt nem feltétlen szeretnék.

Új hozzászólás Aktív témák