Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
Nincs valami összefoglaló, vagy jó oldal, ahol van segítség, hogy milyen DLC-ket érdemes feltenni? Rengeteg van, nagyon nehéz eligazodni köztük. Érdekelne jreálisabb fizika, esetleg vezetéstől függő fogyasztással, magyar térkép kiegészítés. Új, jól kidolgozott járgányok is jöhetnének.
-
drsanya
aktív tag
Sziasztok! Láttam itt a fórumon, illetve korábban máshol is ezt a Logitech kormányhoz készült realffb plugint. A kérdésem az lenne, hogy esetleg fanatechez lenne e valakinek értelmes beállítása, mert én sehogy se találom a feelinget.
Köszi ha van infótok.
I am iRacer
-
törölt tag
Érdekes. Nemtudok kijönni a telepről, és azelőtt be sem,mert zárva van a kapu, és dupla adj előnyt tábla is van bentről. igaz, átrepülöm,és kész, de akkor is, valójába nem knight rider járgányok vannak.
-
törölt tag
Hali. az ATS-be, mér olyan tetü lassan indul a nagy orrú kamion el??? a pete 389 vagy melyik az? hiába teszem a 7- 6 sebes váltót, marha lassan indul be. de a másik az meg rendesen megy. milett elszúrva???
-
Tomdriver
őstag
Srácok, már rég játszottam és elfelejtek dolgokat.
- goto "városnév" - paranccsal ugrok át egy másik városba, de mikor ott vagyok a város felett, hogyan tudok földet érni? Egyik gombra sem reagál...
-
törölt tag
Üdv.
Multi monitorral játszik innen valaki? Érdekelne egy jó config.cfg. a két szélső moncsim kicsit szögben áll, helyhiány miatt.
Tudna valaki segíteni?
Köszi -
Peathee
aktív tag
válasz #48613632 #18718 üzenetére
Szia,
én Eyefinityben nyomom! 5760x1080-ban. Pár screenshotom van a World of Truckon. De nem állítgattam sosem semmit a config.cfg-ben. A szélső monitorok nekem is be vannak fordítva elég jól. Ha rájuk nézek akkor majdnem szemből látom a képet rajtuk. Amikor kijött az előző ATS patch amiben már volt FoV állítás akkor állítottam rajta egy kicsit -
törölt tag
válasz Peathee #18719 üzenetére
Okés, de a screenshoton pont az nem látszik, aminek kellene.
Nevezetesen, hogy a monitorok káváinál mekkora a törés, a vonalvezetésben. Tulajdonképpen lehet ezzel együtt élni. ATS sajna nincs (még) meg, de mintha lenne fov ETS2-ben is. Délután megnézem, most megyek dógzani. (ehh )
Köszi a választszerk:
Végülis az érdekelne, hogy tükörből mennyire lehet tolatni, teherre álni, vagy helyre rakni, mint ahogyan az életben is.
Illetve, ezzel a 3 moncsis builddel, érdemes e ezt használni felkészüléshez a C+E kathoz? Inkább csak irányadó lenne, hogy a teherrel tolatás, és tsai tekintetében, de többen javasolták.[ Szerkesztve ]
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Azt hiszem bebukott a múltkori próbálkozásom! Steam letölt,ETS2 dobozba lévő kód beír és azt írta,hogy már használatban van a kód! Ezek szerint egyszerre csak egy gépen tudom használni a játékot! Marad a singli.
-
Peathee
aktív tag
válasz #48613632 #18720 üzenetére
Szia,
minimális a vonaltörés a monitorok találkozásánál. Bezel korrekciót nem használok és a két kép között kb 20mm a távolság, de ez játék közben nem veszed észre, csak ha oda koncentrálsz.
A bal oldali tükör teljesen használható, a jobb oldali viszont nem. Ahelyett be van kapcsolva nekem F2-vel a sarokban lévő. Teljesen jól tudok tolatni tükörből, szerintem is lehet vele gyakorolni a valós kamion vezetést -
Pehi
senior tag
válasz Chris0321 #18732 üzenetére
Szia. Nekem steamen azt írták,hogy nem lehet. Lényegébe,nem is tudom,hogy csináljam,ezt az egészet? Van egy alap játékom,egy aktiválási kóddal. Ennyi. Szerettem volna megvenni a Going East+Skandináviát hozzá! Az alap játékot is aktiválnom kell a steamen,vagy csak a kiegészítőt? Nem szoktam online játszani. Köszi!
-
Pehi
senior tag
Srácok. Ha jól gondolom,+országokat,és városokat nem tudok bele tenni a játékba,csak ha megveszem a kiegészítőket?!
-
Vakegérke
félisten
A TSM map kitágítja a világot, még Észak-Afrikában is fuvarozhatsz. Itt egy link, de vigyázz, figyelj oda a csemegézésnél, hogy hányas verzióhoz készítették.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Chris0321
addikt
Úgy emlékszem azt írta valaki, ha feltelepíted a játékot és offline-ra rakod a Steam-et akkor másik gépen is tudod használni mert nem csatalkozik a netre és nem érzékeli, hogy már játszanak vele. Elkezdtem keresgélni ezt a hozzászólást de feladtam és mivel csak egy gépem van így nem tudom kipróbálni.Az alap játék mindenféleképp kell a Steam-re, hogy le tud hozzá telepíteni a kiegészítőket. Szoktak lenni elég komoly leárazások azokban érdemes bevásárolni.
-
törölt tag
válasz Chris0321 #18737 üzenetére
Marhaság. Ha van korongos gémed, akkor kibánja,hogy a steamen onlineba vagy? Senki. nálam is simán ment. de ha letöltöd a dlc-ket is,akkor hiába felrakod a korongos mellé, muszaj megvenned, vagy kulcsot szerezni,hogy tudd aktiválni, mert amúgy csak magába az alap fog menni.
-
Pehi
senior tag
Köszi mindenkinek a segítséget
-
Pehi
senior tag
Azt hiszem nem szórakozok tovább! Megveszem az ETS2 Legendary Editions-t aztán abba benne van minden!
-
Vakegérke
félisten
Épp ezaz, hogy Steam kódot tartalmaz, legalábbis a DLC-kre. Vagy az alapjátékra gondoltál? Azt is be lehet regisztrálni a Steam-en akkor is, ha dobozos.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Az alapjáték adott, csak be kell regisztrálni a Steam-en. Ha megengeded az ottani rendszernek, automatikusan a legfrissebb verzióra frissíti. Ez problémát jelenthet, mert az addig használt térképek, mod-ok nem biztos, mi több, nem valószínű, hogy együttműködnek az új verzióval.
A DLC-k megvásárolhatók, regisztrálni kell őket, és kész. A Steam automatikusan telepíti őket a játékhoz.
A tágabb térkép nem gond, sokféle letölthető innen. Sőt, nem csak térkép, hanem sok bizb*sz is. Angolul nem árt tudni egy kicsit, vagy Google fordító szükséges.A két gépes megoldás passz, nem tudom.
-
törölt tag
válasz Vakegérke #18745 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy faternak is mindazt majdnem meg csinaltam, és megvettem amit magamnak, igaz 2 külön fiók, de akkor is megy, tud mindent használni,amit akar,és ahogyan akar. Vagy ő 1 accountot akar egyidejűleg 2 gépen??? Mert akkor igy kellett volna kezdenie.
(#18746) Chris0321 Oké, több gépen akar, de 1etlen 1 akunttal?
[ Szerkesztve ]
-
Pehi
senior tag
Ha offlineba megy a játék az se baj,csak 2 gépen szeretnénk használni!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest