Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    válasz PAINfájdalom #4191 üzenetére

    A Sony által kalibrált működést igaz, hogy nem ismerem. Viszont szerintem nem véletlen, hogy az automata üzemmódban nem lehet a szabályozást állítani manuálisan.
    Hiszen eleve a fényérzékelőtől kapott értékek alapján lövi be a fényerőt. Az, hogy automata esetén nem éred el azt a maximumot amit manuális módon van lehetőséged beállítani még nem jelenti azt, hogy nem működik.

    Lámpa elé tartottam. Amikor az érzékelőt letakartam akkor levette a fényerőt. Amikor elvettem a kezem akkor felvitte a fényerőt...A lényeg, hogy minden helyzetben látható legyen a képernyő és sötétben se vakuzza ki a retinám. Ezt a feladatot tökéletesen ellátja.

    (#4192) jozso1989
    Az a gond, hogy neked eddig csak olyan problémáid voltak amik más emberek esetében 100 évente egyszer szökőévben fordul elő...ebből pedig rendszeresen általánosítasz.

    Bizonyára elfelejtetted, hogy korábban az elsők között hívtam fel a figyelmet a hátlap illeszkedési problémára...szóval ne mond nekem, hogy elvakult vagyok, mert ami nem jó, az nem jó. De az amit te csinálsz már nem a józan ész határain belül van.

    [ Szerkesztve ]

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák