Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Milyen micro sd kártyát érdemes venni az Új Mini Pro-ba ?
Class10
Silicon Power 8GB micro SDHC - 3 781 Ft
Silicon Power 16GB micro SDHC - 14 300 FtClass6
Silicon Power 8GB micro SDHC - 3 438 Ft
Silicon Power 16GB micro SDHC - 7 734 FtClass4
Silicon Power 8GB micro SDHC - 3 266 Ft
Silicon Power 16GB micro SDHC - 8 972 FtKell a class10, vagy elég a class6 is ?
Esetleg más gyártótól vegyek ?(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Az új Mini Pro gyári fülese egy rakás kaki . A W580-am gyári fülese 1000x szebben szól .
Milyen fülest vegyek hozzá ?
Valamilyen agybadugós headset-re gondoltam, de nem tudom eldönteni melyiket vegyem.(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Van egy kis probléma a telómmal:
A kijelző alatti vissza gomb nem mindig működik:
ha pl belépek a menübe akkor néha nem tudok kilépni, mert nem reagál a gomb, kicsit várok ekkor egy érintést érzékel, megint várok, majd megint egy érintést érzékel. Így kb 1 perc alatt tudok teljesen kilépni a menüből. Programoknál is ugyan ezt csinálja.
Beadtam szervízbe, de ott nem produkálta a hibát, ezért nem is csináltak vele semmit. Napokig működik hibátlanúl, majd gondol egyet és megbolondúl. A legfrissebb szoft van rajta, SEUS-al telepítettem.Ötlet ?
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Van egy kis probléma a telómmal:
ha pl belépek a menübe akkor néha nem tudok kilépni, mert nem reagál a gomb, kicsit várok ekkor egy érintést érzékel, megint várok, majd megint egy érintést érzékel. Így kb 1 perc alatt tudok teljesen kilépni a menüből. Programoknál is ugyan ezt csinálja.
Beadtam szervízbe, de ott nem produkálta a hibát, ezért nem is csináltak vele semmit. Napokig működik hibátlanúl, majd gondol egyet és megbolondúl. A legfrissebb szoft van rajta, SEUS-al telepítettem.Ötlet ?
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz Gaberiellb #4742 üzenetére
" Van egy kis probléma a telómmal:
Beadtam szervízbe, de ott nem produkálta a hibát, ezért nem is csináltak vele semmit. Napokig működik hibátlanúl, majd gondol egyet és megbolondúl. A legfrissebb szoft van rajta, SEUS-al telepítettem. "Itt van a hibáról egy saját készítésű videó is (gyenge minőségű, mert nem volt kéznél jobb kamera).
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
A telóm nagyon lassan talál gps műholdakat, és néha el is veszíti őket. Lehet ezen segíteni ?
T-s, gyári 4.0.4.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Olvasgattam aktív fórum témák között és megakadt a szemem ezen a topikon!
Beleolvasva látom, hogy megy a rom csere stb (Nexus 5 váltotta a kicsikét, és N5-ön is elég jól megy a rom csere ).
Gyorsan elővettem a fiók mélyéről a saját mini pro-mat, és megcsináltam ezt:1. In your device, open the dialler and enter *#*#7378423#*#* to access the service menu.
2. Tap Service info > Configuration > Rooting Status. If Bootloader unlock allowed says Yes, then you can continue with the next step. If it says No, or if the status is missing, your device cannot be unlocked.Az enyém NO-t ír, akkor bukta (Telekom-nál lett anno vásárolva)?
(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest