Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi012345
őstag
nagy x10-esen nem gondolkoztál? lehet frissiteni 2.3-ra és nagyobb jóval a kijelzője (ha jól tudom 4") qwerty nincs de vékony. proci ugyanugy 1ghz és pörgős a sebessége is. én a mini pro és a nagy x10-es között gondolkoztam. nálam az döntött hogy erre jön a 4.0 arra meg nem, meg ha jól tudom a multitouchot csak roottal meg valami birizgálással tudja, a mini pro meg gyárilag.
-
lyeany
csendes tag
válasz matyi012345 #5651 üzenetére
Köszönöm a segítséget, egyelőre jó lenne eladni az x10 mini prot, addigra eldöntöm. Igazából sms-fan vagyok, tehát ezért kell a qwerty, de talán kellene már a nagyobb kijelző. De a ray nem gondoltam, hogy csak ennyivel nagyobb. x10 nem tetszik , de köszi! Meg nekem is fontos, hogy legyen frissítve, ezért is akarom eladni a régit, mert megállt 2.1nél.
-
Crob
tag
na valaki azt magyarázza meg nekem hogy hogy van az, hogy elvileg ki van lőve az összes adatforgalom, wifi, mobilnet, és valahogy mégis megkapom néha a facse üzeneteket mondjuk egy órával körábbról? (és nem az van hogy akkor kap észbe mert a beszélgetés végén kilőttem, hanem mondjuk fél napja nem kapott netet)
amugymeg minek rootolni az app2sd miatt, mikor annyi belső memó van mint a vesztés? 10-15 3-4 megás app nem oszt nem szoroz...legalábbis az enyémnek...lehet a tiétek emiatt szélvészgyors...
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Miért ne rakjam át az SDre a cuccokat, ha van rá lehetőségem? Akkor több a belső memória és mehetnek olyan dolgok oda, amit nem lehet áthelyezni. Nem lassítja egyáltalán a telefont az SD-n lévő cuccok száma.
"mikor annyi belső memó van mint a vesztés?"
Ez meg bőven túlzás. Talán ez a telefon egyetlen gyengepontja.
-
ggabor89
csendes tag
Nekem most csak egy programhoz lenne kérdésem, sajna nem találom a választ sehol, így arra gondoltam, hogy megkérdezem itt, hátha tudtok segíteni.
Zenelejátszáshoz olyan programra van szükségem amin van egy úgynevezett Lock Screen Play funkció, ami lehetővé teszi, hogy a hangerőgombok hosszan tartó lenyomásával lehet zeneszámokat váltani. Korábban írta valaki a Winampot, de én sajna nem találtam rajta ilyet. Amit még használok és jónak tartanak az a Player Pro, de ezen sem találok ilyet :S
Valaki tudna segíteni? -
fatal`
titán
válasz ggabor89 #5670 üzenetére
Csak a PlayerPROban van ilyen lehetőség, viszont csak akkor működik rendesen, ha a gyári lockscreent használod, ha másikat raksz fel, akkor többször kell feloldani a képernyőt.
Indítsd el a PlayerPROt, menj a beállításiba, lock screen, válassz egy widgetet, én itt a 4x2-est használom, görgess lejjebb, enable keyguard ha be van kapcsolva vedd ki a pipát és pipáld be az override volume controlt. Ha hosszan nyomással szeretnél váltani és a röviddel hangerőt állítani, akkor a reverse volume buttonst is pipáld be.
-
5oultrain
aktív tag
válasz ggabor89 #5670 üzenetére
Próbáld ki ezt.
Gesztusokkal vezérelheted.
Sensor musicPSN ID: legalkriminalz
-
lyeany
csendes tag
Hmm, még egy kérdés. Melyik szolgáltatónál érdemes megvenni? Beállítások miatt főként.
-
lyeany
csendes tag
válasz jose999 #5677 üzenetére
Épp ez a problémám. Egyáltalán nem tudok már dönteni, hogy hol vegyem meg. Úgy néz ki, hogy mindenképpen új előfizuval fogom megvenni, telenor meg voda eddig a legszimpibb. De majd csütörtökön megyke be és személyesen érdeklődöm, de már annyira szeretném ezt a kicsikét!
-
neopaszta
csendes tag
Hello!
Nem tudjátok az miért lehet, hogy Wi-Fi-ről megy a Facebook de a böngésző és a market nem?
Tegnap még ment minden ma meg egyik sem... -
laci23-1
tag
sziasztok
Most vettem egy ilyen telót 3 napja...hogyan kell root-olni?
Hol találok rá jó ROM-ot?
Előre is köszimég csak most szeretgetem...tanígatom
-
laci23-1
tag
válasz jose999 #5681 üzenetére
eméletileg a ROOT megvan...ki is írta hogy minden rendben teló újraindult....Semmi látszatjának nem kell lennie...régen volt GT540-em azt ha ROOT-tan kirakott egy superuser ikont a menübe.
Ezt a CWM-et is felraktam de az meg nem akar bejönni akárhogy nyomkodom a hangerőgombot bootoláskormég csak most szeretgetem...tanígatom
-
barnaki
aktív tag
Amikor én rootoltam akkor rögtön kidobta a superuser-t a menübe.
Érdekes, hogy neked meg nem.
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
laci23-1
tag
válasz maximilian4 #5688 üzenetére
ok akkor azzal is megpóbálom...
még csak most szeretgetem...tanígatom
-
laci23-1
tag
válasz maximilian4 #5688 üzenetére
az se engedi...nem értem (Failed to get shell root!)
még csak most szeretgetem...tanígatom
-
szente
addikt
ko9, ha nézegetsz minket:
A DSP Manager app-ot valahogy rálehet varázsolni a telóra? -
ko9
addikt
Ittvagyok én a háttérben mindig, csak most ezen munkálódok.
Persze rálehet rakni, sok pluszt ugyan nem ad, de legalább megy... Amennyiben lesz egy kis időm, megcsinálom a V2-t, abba már bennelesz... Már csak el kéne döntenem, hogy ICS dizájnra csináljam, vagy teljesen maradjon Stock alapon...--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
laci23-1
tag
az istenért nem akar bejönni a CWM...
Már felraktam a régebbi ROM-ot
ROOT-va is van
Felment a a recovery is mégse csinál semmit akárhogy nyomkodom bekapcsoláskor a hangerőt se fel se le....még csak most szeretgetem...tanígatom
-
ko9
addikt
válasz laci23-1 #5698 üzenetére
A hangerő felt kell nyomkodni, akkor mikor még a initlogo (Sony Ericsson felírat, logo nélkül) van. Akkor elvileg amikor felvillan erősebben a háttérvilágítás, és bejön a CWM.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB --- 3 év Samsung Garancia - nem szolgáltatós
- Apple Iphone Pro Max ÚJ, bontatlan, gyári független Black Titanium 256GB nem részletes, Notebook.hu
- Google Pixel 8 256GB Kijelzõhibàs
- Motorola Razr 40 Flip 5G 256GB 8GB Ram Sage Green, használt, Garis, patika
- Új iPhone 16 Pro 128GB desert titanium sivatagszínű független 1 év Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest