Új hozzászólás Aktív témák
-
MyckY
senior tag
válasz maximilian4 #5601 üzenetére
Akkor sztem fekete lessz vagy még a fehér tetszik
-
Predator2
addikt
válasz maximilian4 #5585 üzenetére
a kijelzőt is védi?
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
-
fatal`
titán
Én feketére feketét fogok rendelni majd, ha rendelek.
-
MyckY
senior tag
válasz maximilian4 #5610 üzenetére
nem mert az övé szilikon a miénk meg műanyag
-
szente
addikt
Én meg akartam próbálkozni azzal a (mű)bőr mágneses tokkal, de úgy tűnik, hogy behúztak egy kicsit a hardveraprón, úgy hogy nem fogok róla véleményt írni...
-
Crob
tag
válasz maximilian4 #5610 üzenetére
nem a tietek elvileg kemény tok, mondjuk ha nektek beválik, énis szerzek egy olyat ehelyett...
-
barnaki
aktív tag
Na végre sikerült feltennem egy playstation emulatort a telóra, ki is próbáltam a resident evil 3-el.
Elég szépen viszi őket Egy kicsit felidézem gyerek korom legjobb játékait.
Akti esetleg érdekkel az írjon pm-et.
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
darkpower
aktív tag
Hali!
Kéne egy kis segítség. Ismerősöm most vett egy ilyen készüléket, vodásat, és eleddig nem sikerült a picasa szinront lelőni együttes erővel sem. Nekem másfajta készülékem van, ott egy pipa a gmail fiókban és megoldva a dolog, de neki a jelek szerint nincs ilyen ( ja igen, természetesen távsegítségnyújtásról van szó)
Tudtok esetleg valamiképp segíteni, hogy ne töltse le neki a képeket telóra? -
jose999
senior tag
válasz barnaki #5614 üzenetére
Engem is érdekelne, hogy működik, és milyen. A videó sem lenne rossz !
darkpower: Én is úgy oldottam meg, hogy kivettem a pipát a gmailos fiókban a Picasa elől...kell lennie!
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
barnaki
aktív tag
Majd àtküldöm pm-ben az emulatort, nem bonyolult az indítàsa. Videót nem nagyon tudok csinàlni. Meló helyen vagyok. :*)
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
Predator2
addikt
lehet a telefon aksihoz külön töltőt venni?
vennék még egy aksit és akkor kényelmesebben tudnám használni ( az egyiket tölteném míg a másikat a telóban használnám)>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
válasz maximilian4 #5623 üzenetére
esetleg egy linket vagy egy sorozat számot dobhatnál megköszönném
Milyen progit ajánlotok a telefonhoz ami mutatja a főképernyőn a telefon aksijának töltöttségi szintjét (lehetőleg pontos legyen) de ha a progit megnyitom akkor bővebb infókat is kaphatok!?
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
-
MyckY
senior tag
Az mitől lehet hogy mobilnettel a böngésző megy de a facebook , market meg hasonló netes alkalmazásoknál azt ija hogy nincs internet kapcsolat??
-
jose999
senior tag
Léteznek olyan androidos játékok, amit bluetooth-tal lehet multiban játszani?
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
rootmin
tag
válasz jose999 #5631 üzenetére
Hmm, pont ezt akartam kérdezni. Az enyém is levált tegnap, már rendeltem 1 csomagot ebay-ről, de az még ~1 hónap, ezek szerint nem sürgős itthon is beszereznem drágáért valamit rá addig.
Más: Van egy kis kotyogása a kijelzőnek összecsukott állapotban. Ez általános? Így még annyira nem zavaró, de ha idővel tovább kopik, az nem fog tetszeni :/.
(Gariban foglalkoznak ilyesmivel?) -
-
szente
addikt
Mondjuk engem az idegesít, hogy amikor kattintok egyet a kijelzőn, akkor hozzá koppan a kijelző a bill.-hez...
[ Szerkesztve ]
-
MyckY
senior tag
válasz matyi012345 #5640 üzenetére
szinkronizálás bevan de hogy érted hogy a menübe?
-
MyckY
senior tag
válasz matyi012345 #5642 üzenetére
bevolt eddig is de sehogyse akar menni a market meg ezek mobilnettel :S mindjárt megnézem pc companionnal javitást csinálok
-
lyeany
csendes tag
Szervusztok. Ötezerakárhány hozzászólást nem tudok most reptében végig olvasni, érdekelne, hogy milyen általános hibái vannak a telefonnak.
Nekem most x10 mini pro-m van, és állandóan lefagy, meg már f*s, szóval le szeretném cserélni...
Egy gyors, átfogó véleményt szeretnék, ha megoldható! Nagyon szépen köszönöm! -
sdd2
veterán
Xperia Mini pro
Van QWERTY
3" kijelző
320x480 pixel
5mp-es kameraXperia Ray
Nincs QWERTY
3,3" kijelző
480x854 pixel
8mp-es kameraNekem a QWERTY nem játszik így Ray-t vennék a nagyobb kijelző miatt. Szebb a képe a nagyobb pixelsűrűség miatt. Röviden ennyi.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB --- 3 év Samsung Garancia - nem szolgáltatós
- Apple Iphone Pro Max ÚJ, bontatlan, gyári független Black Titanium 256GB nem részletes, Notebook.hu
- Google Pixel 8 256GB Kijelzõhibàs
- Motorola Razr 40 Flip 5G 256GB 8GB Ram Sage Green, használt, Garis, patika
- Új iPhone 16 Pro 128GB desert titanium sivatagszínű független 1 év Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest