Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
válasz Zsírkrétamen #14900 üzenetére
Rom telepítés után? Az normális, ha első indításnál 3-5 percig indul.
-
senior tag
Igen, gyári rom felrakása után. Mikor kapcsolnám be csak az a kis zöld led világít. Tudom hogy várni kell vele egy kicsit, de néha 10 perc+ akksi kivétel után se tér magához. Viszont ami picit érdekes hogy anno a mini pro-m se csinálta, pedig egy nap 5× raktam fel rá a gyári romot, kihúztam a kábelről és rögtön indíthattam is, majd egy ideig nem romozgattam és az is elkezdte ezt. Amúgy az boot-olással nincs semmi gondom max 1-2 perc múlva magához tér, megtesz mindent szépen.
-
senior tag
Na végre neki álltam a Zelly Cream felrakásának, flashtool megvolt, és most próbálom az elöbb linkelt root programmal kiroot-olni a telefont, de nem sikerül. Telefont csatlakoztatom, elmegy 3 pipáig majd kiír valamit illetve lessz 3 piros téglalap(benne ismét szöveg) meg felkiáltójelek. Alján zöld téglalapba ismét valami szöveg, de hiába kattintok rá, nem csinál semmit Mit szurtam el??
-
dokee78
félisten
válasz Zsírkrétamen #14907 üzenetére
Én 2szer csináltam meg kb 1 órán belül és semmi gondom nem volt.
Ezek megvannak?
Driverek a gépen?
USB hibakeresés?
Ismeretlen források?
Adattárolás mód? -
thozoo
tag
Sziasztok!
Van egy problémám a telefon akksijával. A minap azt vettem észre, hogy 50%-nál egyszer csak kiírta: a töltés 1%, és ő most azonnal kikapcsol. Ki is kapcsolt. Ezt követően próbáltam feltölteni, kb. 50-60%-ig ment a töltés kínkeservesen, amikor lehúztam a töltőről, rögtön kiírta: 100%. És innentől kezdve szépen merült lefelé, de 50% környékén megint kikapcsolt. Ha feltöltöm teljesen (ami ugye, úgy tűnik, nem teljes töltés) és 100%-ot mutat a töltésjelző, majd kiveszem és visszateszem az akksit, akkor már csak 40-50%-os töltést mutat. Tehát nagyon úgy tűnik, hogy az akksit nem lehet teljesen feltölteni.
A telefon egyébként jól tölt másik akkumulátort, azzal normálisan működik. Ugyanez az akksi másik ugyanilyen telefonban szintén hasonló tüneteket mutat. Nagy valószínűséggel itt az ideje egy új akkumulátor vásárlásának, igaz?
Thozoo
-
senior tag
válasz dokee78 #14908 üzenetére
Driverek megvoltak fel rakta szépen, usb hibakeresés bekapcsolva, ismeretlen források is és az adattárolási mód is megvolt. Mindent leellenőriztem vagy 10× és a programot is sokszor indítgattam, víruskergetőt is kikapcsoltam és a gépet is újraindítottam. Na mindegy a problémát megoldottam, visszatettem gb-re root, majd vissza ics. Így működik, úgyhogy maradok a hosszabb műveletnél.
-
dokee78
félisten
válasz Zsírkrétamen #14910 üzenetére
Rendszergazdaként is próbáltad futtatni?
Elküldöd a progit amivel próbáltad? -
senior tag
válasz dokee78 #14911 üzenetére
Nem, úgy nem próbálkoztam. Az itt linkelt progival
-
winhate
őstag
válasz Zsírkrétamen #14912 üzenetére
A netet le kell tiltani nem szabad kiengedni a proggyt hogy toltogessen lefele.
Go to settings > Security > Mark "Unknown sources"
Settings > Developer options > Mark USB debugging
Settings > Xperia > connectivity > USB connection mode > select MSC mode
PC Companion installed on your PC.1) Connect your phone to PC ( IMPORTANT > Skip PC Companion installation pop up on your phone.) and wait for the adb drivers to be installed. If these drivers don't get installed, phone would not be detected by Eroot.
Make sure nothing else ( specially flashtool ) is running on your PC in the background.2) Download this rooting toolkit. Box /// Dropbox /// 4-Shared /// Box 2 and run it. If any downloading starts, cancel it by clicking the green button. Don't let the eroot download anything.
It should now detect your phone and show an option to "-root". Just click on it, wait till it finishes
3)Rooting done ( For confirmation see if any Super User app has been installed )
4) If by chance it fails for the first time, give it another go. it won't harm your phone in any way. If you still face problem, click on show content below.Eloszor en is megszivtam nem olvastam vegig es letoltotte a cumot nem is sikerult a root.
Masik gep bekapcs proba ujra net kilő root sikerult telo ujraindult öröm megvan[ Szerkesztve ]
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
senior tag
-
senior tag
Na sikeresen felraktam a romot. Amiket írtál bugokat abból nálam is előjött az, hogy lefagyott a walkman player, de ez első indításnál. Ennek örömére újra is indítottam azóta még nem csinálta. Viszont csinált már olyat, hogy elindítottam egy zenét, majd random időközönként lecsökkentette a hangerőt, majd hogy ismét elérjem az eredeti hangerőt majdnem maxra kellett vennem. Ezt talán 2× csinálta, mert miután felraktam töltőre ez a probléma most megszünt és fülesen eggyátalán nem csinált ilyet. Eddig nagyon bejön kinézetre, más bugot nem is találtam, innentől márcsak az dönti el a sorsát, hogy meríti a telóm Akit esetleg érdekelne ez a rom csináltam róla egy videót
-
dokee78
félisten
válasz Zsírkrétamen #14916 üzenetére
Jelenleg a ViperXperia 5.5-öt laktam be és használom. Egyenlőre bejön. Tetszenek a SONY JB-s okosságai benne.
Ha ezt megunom jöhet a Zelly Cream. -
senior tag
válasz dokee78 #14917 üzenetére
Na majd kipróbálom egyszer. Nem vagyok nagy rom cserélgető, bár real ics már harmadszorra volt a telón, de ezen kívül ez a zelly cream rom volt amit még kipróbáltam. Kedvem lenne hozzá, csak azt a flashtoolt ne kéne használnom. CWM-be már el boldogulok
[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
Az alsó navigációs sávot érdemes kikapcsolni, több helyed lesz a kijelzőn és ezek egyébként is ott vannak a telefon alján
-
SimonJanos
aktív tag
Endomondo Sports Tracker (PRO) tapasztalata kinek mi (aki használja)?!
Az ingyenes is tuti, reklámok nélkül. Nekem sikerült 55 Ft-ért (!) beszerezni a PRO verzió, de az(óta) nem működik rendben (esélyesen a free sem).
A pro / újabb (?!) verzió többször csinálta hogy egyszerűén "0"-t adott (táv...) és így pl. kemény túrát teljesen törölt. Többször "egymás mellett" teszteltem ezt és az iOS free verziót: előbbi megint "nullázott", utóbbi remekül teljesített mint a régebbi AndroidOS verzió :\Nem root-olt, de "független" 4.0.4-es Android verziót használok.
[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
MODERÁTOR
válasz SimonJanos #14920 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
SimonJanos
aktív tag
Nekem meggyűlt a bajom a GPS-el.
GPS jel nélkül de WLAN (WiFi) vagy adatforgalommal (3G...) habár a Google Térkép (Maps) látja a poziciót, sok más program nem!
Olyanok is, amiknek KELLene használni a GPS (antenna nélküli) pozicionálást, hiszen sokszor fedett helyen csekkolnál be - ha mondjuk a foursquare-t nézzük! (De ugyanígy pl. időjárás alkalmazás "sem találja a helyét".)A GPS "hekkelésén" (vmelyik app a jópár közül, amivel tetszőleges koordinátát állíthatunk be) kívül van vmi megoldás? A GPS boost (pl. Tracker Boost) sem segített...
Szabadba érve seperc megvan a hely, tudom hogy nagyon jó amúgy a készülék rendszere (GPS + GLONASS)
[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
dokee78
félisten
-
winhate
őstag
Ezt ajanlom nekem nagyon bevallt bringazashoz.
-
senior tag
Na pont ezért jöttem fel hogy ezt megkérdezzem hogyan is kell ?!?
Amúgy neked működik a mobilneted (ha van)?? T-s gonet m-em van, és hiába kapcsolom ki-be sehogy nem működik. Elején le akart tölteni valami internet meg mms beállításokat aszthiszem, de már az sem sikerült neki. -
senior tag
Én is Endomondót használok, bár az ingyenes verzióját, bár nekem még ilyet nem csinált. Bár olyan már volt hogy sehol nem talált jelet a gps még wifi/3g-vel se. Bár azt az újraindítás, vagy ahogy javasolták gyári adatok visszaállítása segített. Esetleg ha nyomsz egy adatok törlését??
-
Bergo
tag
Üdv mindenkinek!
Próbálta már valaki ezt a kamera módosítást? Érdemes kipróbálni? De ha nem lenne jó hogy tegyem vissza a gyárit?
[Kamera]Hogy kell ezt telepíteni szerintetek? Ezt találtam csak róla hogy "JUST APPLY VIA CWM" hogy csak recovery menüből lehet. A letöltött zip fájlt másoljam a memóriakártyára és install zip from sdcard - choose zip from sdcard és itt kiválasztani a zip fájlt? Még LG telcsinél így csináltam.
-
fatal`
titán
válasz Zsírkrétamen #14892 üzenetére
Nem kell a gyárival szarakodni. Full wipe és format után mehet egyből fel a másik custom rom.
-
Ghard
őstag
válasz Zsírkrétamen #14927 üzenetére
Beállítások, navigation bar, disable.
Működik a mobilnet. Wifivel szedtem le a beállításokat azután jó volt. Ne a lehuzigálós menüvel kapcsold a mobilnetet mert bugos, ahogyan az usb módok is, hanem menj be a beállításokba, továbbiak és itt kapcsold. Esetleg töltsd le a Power Toggles-t ez jól kezeli.(#14929) Bergo
Nekem nem működött alap rootolt romon, de miután ezt megcsináltam, jó lett:
"For all of you having problems with .apks from this mod just download Zip Signer from Google Play, resign all apps from this .zip installer and reinstall. After resigning the .apks will have the name like SemcCameraUI_signed.apk, so rename them like the original, deleting "_signed". It's your rom problem (mine too) but the fix is simple.
So, unzip the .zip installer of this camera mod, use Zip Signer to resign all .apks, delete original .apks, rename the new .apks like the original ones (they will be created into the same folder), zip again and install via CWM."
CWMben csinálj backupot, ha nem lesz jó visszarakod.
Most zelly romom van fent,ebben alapból benne van és működik.
Bár én a képek között nem látok nagy különbséget, aki kicsit is szeret photoshopban mászkálni,annak teljesen felesleges ez a cucc.[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
Nem, a program amit leszedsz a google playről azzal újraszignózod a saját telefonodhoz az összes apk-t ami a cybershotban van, ezután ami elkészült ahhoz program hozzáfűzi a signed nevet,ezt kell törölnöd a nevéből és úgy kell átnevezned ahogy eredetileg is volt majd az originál fájlokat törlöd.
De ezt csak akkor kell, ha sima cwm telepítés után nem működik a kamera. -
winhate
őstag
Valaki probalt mar 64gb sd kartyat a teloban ?
Ha nem 32gb melyik a legmegbizhatobb es a leggyorsabb?
(most 16gb kinston van ami 3-4mb / sec el ir)
-
Bergo
tag
Bocsi már nem engedte az előzőt szerkeszteni így írok egy másik hsz.t is.
Szóval nekem amúgy a gyári rommal nem sok bajom van.
A kamerája az egyik mert van amikor nagyon szép képet csinál és van amikor el van mosódva. Pedig nem remeg a kezem vagy hasonlók. Ha valamit le akarok fényképezni eleve csinálok belőle 5öt mert abból 2 tuti el lesz mosódva :S szóval a kamera nincs a helyzet magaslatán.
Aztán a másik hogy nem tudok hívást rögzíteni mert a gyári rom ugye így van megcsinálva személyiségi jogok miatt. Jó lenne ha lenne erre valami megoldás rom csere nélkül mert nincs nyitva a BL és a gari miatt nem is fogom még vagy 1.5évig. CWM menüm meg ROOT van ahhoz nem kell nyitott BL.
Aztán előfordul kb hetente hogy gondol egyet a telefon és újraindul. Ezt nem tudom miért csinálja. Nem túl zavaró ez mondjuk mert nem sűrűn fordul elő.
A többit már megoldottam a root-al mert megváltoztattam a gyári 4sarkos témát sarok nélkülire és a menübe 4 sorba vannak az ikonok nem 3ba. Az borzalmas volt. Aztán leszedtem vagy 10-15 gyári szar alkalmazást aminek haszna annyi volt mint egy csokinyúlnak. Így már gyors a telcsi, szép is, rom is van elég és nem fut semmi felesleges app a háttérbe. Csak a leírt problémák zavarnak (kamera, hívás rögzítő)
Ezeket szerinted meg lehet oldani CWM-ből? -
Ghard
őstag
A hívásrögzítés alatt azt érted hogy a hangot szeretnéd felvenni?
Ez megy sima romon zárt bl-el is,mind2 fél hallható. Call Recorder
A kamerával nekem nem volt bajom,nem az a baj hogy mozog a kezed hanem lassan fókuszol, ki kell várni, de a cybershottal majd próbáld meg,hátha gyorsabb lesz. -
dokee78
félisten
Ez a Zelly Cream tiszta ViperXperia.
Most ki másolt kiről?Ha hívást akarsz rögzíteni tegyél fel MIUI ROM-ot,gyárilag be van építve. Garantáltan mindent felvesz,nem úgymint a Playen lévő alkalmazások.
[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
-
senior tag
-
Bergo
tag
Leteszteltem a telcsimet próbaként ezzel a progival:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antutu.ABenchMark&hl=huAz eredménye 5288 pont
Ha tesztelte már valaki leírná az eredményét összehasonlításként?
Esetleg letesztelnétek minél többen hogy legyen valami fogalmam hol áll a telcsim?
Gyári 4.0.4 van rajta zárt BL tehát a proci nincs húzva. Rootolva van a telcsim nem tudom ez számít-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Keresek LG VELVET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest