Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
válasz Zsírkrétamen #14927 üzenetére
Beállítások, navigation bar, disable.
Működik a mobilnet. Wifivel szedtem le a beállításokat azután jó volt. Ne a lehuzigálós menüvel kapcsold a mobilnetet mert bugos, ahogyan az usb módok is, hanem menj be a beállításokba, továbbiak és itt kapcsold. Esetleg töltsd le a Power Toggles-t ez jól kezeli.(#14929) Bergo
Nekem nem működött alap rootolt romon, de miután ezt megcsináltam, jó lett:
"For all of you having problems with .apks from this mod just download Zip Signer from Google Play, resign all apps from this .zip installer and reinstall. After resigning the .apks will have the name like SemcCameraUI_signed.apk, so rename them like the original, deleting "_signed". It's your rom problem (mine too) but the fix is simple.
So, unzip the .zip installer of this camera mod, use Zip Signer to resign all .apks, delete original .apks, rename the new .apks like the original ones (they will be created into the same folder), zip again and install via CWM."
CWMben csinálj backupot, ha nem lesz jó visszarakod.
Most zelly romom van fent,ebben alapból benne van és működik.
Bár én a képek között nem látok nagy különbséget, aki kicsit is szeret photoshopban mászkálni,annak teljesen felesleges ez a cucc.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8a Obsidian 128gb - Új, Google gari, akár beszámítással
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest