Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Olvass és tanulj
De senki, ismétlem SENKI ne rakja fel, mert folyamatos bootloopot fog kapni![ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Predator2
addikt
Csengő hangot szeretnék "csinálni" a telefonra az lenne a kérdésem h milyen hosszút lehet?
A Mérete vagy a hossza dönt h híváskor mennyit tud lejátszani a telefon? Mekkora a korlát időben/méreteben?Illetve tudtommal elérhető a telefonra az ICS Miért nem dobja fel a telefon a lehetőséget a frissítésre?
THX a válaszokat
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
ko9
addikt
válasz cracky86 #9554 üzenetére
Ha megnézted volna a linket, esetleg kicsit beleolvastál volna, most nem kérdeznél ilyet
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz cracky86 #9556 üzenetére
Mivel Arcra van... De mivel ugyanaz a alap, ezért a metódus hasonló. Már csak kéne valaki, aki megcsinálja...
-
Brutális eb
addikt
válasz Predator2 #9553 üzenetére
Szia! Ez android bármiylen hosszú lehet.
Nem mindenkinek dobja fel a egyszerre a szerver a frissítés lehetőségét.(Jól is néznénk ki)
Várj türelemmel vagy told fel flashtool használatával.
Ha függő a készüléked akkor lehet még hetekig nem lesz elérhető.Flashtool ebben az esetben is megoldás.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Zoja™
őstag
Kiadtak a swype betat, tud magyarul is, most mar lehet szovegelni magyarul is!
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom ki mennyire szokott játszani a Mini Pro-n de nektek hogy futnak a játékok?
Pl. egy alap Fruit Ninja elég kemélyen be tud szaggatni és azt észrevettem, hogy elég pontatlanul érzékel és Fruit Ninja elég rosszul játszható.
Másik amit feltettem egy Temple Run: Brave ott is rendesen be tud szaggatni a játék sokszor nem érzékel ott se és játszhatatlan.2 napos a telefon szóval nincs telerakva minden hülyeséggel, ha ujrainditom akkor is elég rosszul futnak a játékok. GB tapasztalatom nincs mert egyből frissitettem szóval ezért kérdezem...
A telon rootolt 4.0.4 stock van, másnak is vannak ilyen tapasztalatai? Esetleg milyen másik rommal lenne jobb a teljesitmény? zárt a bootloaderem szóval csak olyan romok játszanak amiket fel tudom tenni a bootloader nyitás nélkül.
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
heidrich
senior tag
amugy lehet én lihegtem tul mert a sima temple run csont nélkül megy csak ez az uj szaggat.
Amugy gyári foliát el is felejtettem hogy rátettem a telóra szóval attol érzékelt játéknál gyengébben. -.-
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
Zoja™
őstag
Srácok, tudom ízlések és ficamok, de ez, ha mindent a leírás szerint csináltok, akkor veri az Xperia S launchert...
-
Zoja™
őstag
Ez is elég jó... A neve Wave Control. Lényege, hogy a szenzorok segítségével indíthatjuk el, állíthatjuk le vagy válthatunk számot zene hallgatáskor kézmozdulatokkal.
-
Krinyo
senior tag
Vajon lesz hivatalos Jelly a mini prora?
-
bogil99
aktív tag
válasz Predator2 #9553 üzenetére
Szerintem mérd le, hogy mennyi ideig tart 16 "kicsengés" ha nem veszed fel a telót, mert a 16. csengetés után bontja a szolgáltató a vonalat. Kivéve, ha hangpostád is van, mert akkor csak 6-ot fog kicsengeni, ami fél percnél nem valószínű hogy több. Ennél hosszabb csengőhangra nem lesz szükséged.
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
bogil99
aktív tag
Sosem értettem, minek launcher androidra, mert itt akár mappákat is ki lehet rakni az asztalra, asztalból pedig van 5 db is. Korábban, volt egy windows alapú Asus-om, na ott volt érelme a launchernek, mert azon az egy asztalon elég nehéz volt elférni. "Linux" alatt nem látom az értelmét.
Nekem Sense Analog Clock -om van, időjárást mutat, az időjárásképre bökve 4 napi időjárást is előre jelez, és konfigurálni lehet: ha az órára bökök, vagy a percre akkor más-más program indul el kívánság szerint, az áttetszőségét is lehet állítani, így belesimul a háttérbe. Mutatós, és 2 ikont megspórolok vele. Ráadásul mutatja az akksi, és a memória állapotát, de ha akarod még a hold ciklust is.
Feltoltam egy névapp alkalmazásfelületet is, ami a mai és a holnapi névnapokat is folyamatosan mutatja, de ha rábökök, akkor rá lehet keresni benne névnapok dátumára is. Így a "fő" asztalomat csak ez a kettő tölti ki, és meg vagyok velük elégedve.
Akartam képernyőfotót mellékelni, de ICS alatt ez nem tom hogy megy.
-
bogil99
aktív tag
válasz bogil99 #9581 üzenetére
...viszont ha már időjárás előrejelzésről beszélünk, akkor hozzátartozik az igazsághoz, hogy ez az Accuweather-es megoldás nem az igazi. Mondhatnám rossz. Kinn esik az eső (pl. tegnap) és vidáman mutatja a napsütést..
Az SPB Weather azért ennél pontosabb volt anno Win CE-n. Most nincs vele tapasztalatom. Esetleg valaki használja?[ Szerkesztve ]
-
bogil99
aktív tag
válasz rutyika68 #9583 üzenetére
Hasonlóképp néz ki mint amit én használok, csak úgy látom, a Tiéd többet tud! Pontosan jelzi az időjárást?
KO9:
Mielőtt elkészülsz a ROM-al egy kérdésem lenne, ami javaslat is egyben, ha lehetséges(?!) Azon tudnál módosítani, hogy töltés után ne kezdje el azonnal kisütni az akksit? Nagyon nem kafa, hogy töltés után pár perccel már 90%-on vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Lenne egy kérdésem.
Hogy lehet a régi 2.3 as androidot visszarakni?
A T-Mobilnál vagyok,ha oda beviszem visszarakják nekem?
Rootolva nem volt a mobile. -
fatal`
titán
válasz bogil99 #9581 üzenetére
A kérdés inkább az, hogy minek szenvedni a gyári négysarkos borzalommal. Miért is jó alternatív launchert használni:
- Témázható
- Gyorsabb
- A nem kellő appok elrejthetők az appdrawerből
- 4x4-es az asztal és nem a 4 sarok foglalja a helyet a widgetektől
- Gesztusok a dockon
- Gesztusok az asztalon
- 3D asztalváltó effektek (ha valakit ez érdekel)
- Több asztal, vagy épp kevesebb, ha nem kell annyi
- Körbeforgó görgetés (ha valaki szereti)
- Az appdrawer lehet függőleges is (én pl. így használom, sokkal értelmesebb)
- Az appdrawer nem felejti el a pozícióját
- Többféleképpen lehet rendezni az appdrawerben
- Home gomb művelete állítható
- Görgethető dock
- Ikonok neve elrejthetőstb.
(#9585) Krinyo: Nem a 4.0.4 bugos, hanem a sony frissítése, ne keverjük a kettőt.
Egyébként szerintem a JB-t még megfogjuk kapni, ha már 18 hónap támogatást vállalt a sony a készülékekre, és az még nem telt le (még a 12 se).
(#9586) robyg: Nem kell szervízbe vinni, Flashtoollal vissza tudod tenni a GB-t.
[ Szerkesztve ]
-
Crob
tag
szevasztok, SUS-al fel lehet rakni a gyári független ICS-t vagy csak flashtoollal?
-
-
Zoja™
őstag
Ezt konkrétan felejtsd el, inkább ezt a romot töltsd le, ez a hivatalos. Aztán az .ftf fájlt bemásolod a flashtool/firmware mappájába és onnan tudod betallózni a programba flasheléshez.
A villám ikon után flashmod-ra kell kattintani, kiválasztod a letöltött fájlt, majd ha kiírja, akkor a hangerő le gomb megnyomása mellett rádugod a telefont gépre.De ha még így sem világos, akkor itt egy szájbarágós leírás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest