Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz Andrewstarr #86892 üzenetére

    Szia!
    Énnekem 3 hónapja van ez fent: https://www.fasttech.com/products/1151/10008187/1732006,és soha többé műanyag izé...
    Innen tudsz rendelni hajlított változatot is(mikor én vettem,az nem volt),az a széleken jobban rögzül,de a sima is fel van tapadva az aktív területen,így teljesen jó.
    0.3mm vastag,egyedül a Home gomb nyomása más,mert körben ugye egy perem lesz az üveg miatt,kivéve alul,megszokható,még a gomb is védve van arccal letéve a telefont.
    Lakatosműhelyben dolgozom,fémpor,flexpor a levegőben,nem mosok kezet...a fóliát karcoltam az első napokban mindig,az üveggel semmi.Nyugodtan tegyél egy próbát..ingyen posta a fentebbi helyen,olcsó,az üveg tiszta felületre rögtön buborékmentesen tapad,feltenni könnyebb,mint a fóliát,mert az oldalainál fogható,mivel merev,DE qrvajól kell céloznod,mert van egy hátránya,eltörhet,ha feszigeted.
    Nálam mindenesetre csillagos ötös eddig,és ennyiért olcsó,"neves" üvegek 30-40-50dollárokban mennek....

    Hátránya:a műanyagnál jobban ujjlenyomatgyűjtő,és üveg lévén tükröződik,vagyis a telefon érzetre ugyanolyan marad,mintha nem volna semmi.De letörölni is könnyebb,a hideg,kemény csúszós üveg érzés nekem bejön,pörgősebb kezelni,az érintő érzékenységét nem befolyásolja. 5* a cucc.

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák