Új hozzászólás Aktív témák

  • Burt1793

    veterán

    válasz Ijk #9751 üzenetére

    Az lenne menő, ha lépnének valami az iphone SE-re. Mondjuk egy 4,3"-os, erős hardveres, HD kijelzős, jó kamerával megáldott telefonnal biztos sok embernek a kedvére tennének.

    (#9752) Jerusalem: Igen, bár azt hozzá kell tenni, hogy hétvégén, amikor otthon le van téve a telefon, amikor nem használom, AoD-vel a fentiekhez képest eléggé merülne (85 helyett 80%-on lenne kb.), persze ugye valamit valamiért. Én sokszor beérem az értesítő LED-del. Óra van a karomon hétköznapokon, hétvégén meg annyira nem érdekel, hogy mennyi az idő. Bár kétségkívül impozáns egy analóg óra a full fekete kijelzőn. Akkor szoktam mindenképpen bekapcsolni, amikor egy WP-os kidobja az asztalra a Glance-es mobilját. :D Amúgy nem szeretem kirakni megbeszéléseken a telefont, nem szimpatikus dolog, de ilyenkor muszáj. ;]

    (#9754) drgab: Pont most beszéltük, hogy AOD nélkül eléggé odacsap az üzemidő, nekem jó pár hónapja volt utoljára olyan, hogy indokolatlanul lemerült pár százalékot, illetve a hálózat hibával se találkoztam. A kamerával sincs gond, bő ezer képet készítettem már a mobillal, annyira torzít, mint más telefonok.
    S5-tel mi a gond? Van a családban, felraktuk rá a 6-os androidot full wipe-pal, nem panaszkodott a tulaj. Amúgy megjegyzem, hogy az ottani topiklakók mondták, hogy érdemes ráfrissíteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák