Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Burt1793 #16743 üzenetére

    Igen, ezeknek nagy részét én is megtaláltam neten, pl pont ugyanezt a videót 5x végignéztem csak sokat olvastam utána és mindenhol picit másképp csinálták a dolgokat ezért sok volt a "miért?" a fejemben. :)

    Más (fólia + GearVR):
    A GearVR felgyűrte a fóliámat. :W Más is járt már hasonlóan? Most épp keresek más fóliákat, de 5-6 ezret nem szándékozok adni értük. Fólia kulcsszóra bő a találati lista a keresőben, úgyhogy próbálkozom, most épp az ő hsz-e alapján vettem meg alieról a QM31-et. Tervezek venni még 2-4 darab hasonló árú fóliát mert több tokom is van a telefonhoz de nem mindegyikhez jó mind. :DDD Az a baj nehéz azt a kombót megtalálni ami kiér a szélekig, a tok nem gyűri fel ÉS még a Gear VR sem gyűri be... Nehéz lesz de ha esetleg valakinek van erre javaslata akár több pénzt is szánnék 1 de jó fóliára.

    Más2 (kijelző vibrálás):
    Pénteken Gear VR-ozások után csak simán letettem a telefont, egy darabig nem is nyúltam hozzá, persze volt vagy 3 hívásom meg ilyesmi, azonban este ágyban fekve azt látom, hogy vibrál a kijelző. Gondoltam biztos csak a szemem fáradt a Gear VR-tól meg az az utáni 2 órás CS:GO meccsektől ahol sniperkedés közben kicsit megerőltettem a szemem. De nem. Oldalra nézve a telefon kijelzője mellett vetettem tekintetet és olyan volt mint egy rossz 50hz-es CRT. Egy újraindítás megoldotta a problémát, így a kérdésem csupán az, hogy tapasztalt-e valaki hasonlót. Keresőben vibrálásra nem találtam mást csak a neoncsöves sztoryt.

    Lesznek még itt szösszenetek úgy érzem... :D

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák