Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz sanyci #3851 üzenetére

    nem látom a beállításaidat, és nem ismerem a felhasználói szokásaidat, de azt mondom, hogy az s4 mininek nem rossz az akkumulátoros üzemideje, sőt!
    nem s4 mini van nekem, így nem is vagyok elfogult (gt-i9505 s4-em van), de sok mini is megfordul a kezemben, és bizony sok hasonló típus elbújhat mellette akkumulátoros üzemidő szempontjából - amit a tesztek is igazolnak -, ha megfelelően beállításra kerül, ezért ragaszkodom annyira hozzá, hogy akinél problémás a merülés, ott valami nem okés, és a legtöbb esetben orvosolható a dolog a megfelelő beállítás eszközlésével, vagy akár a gyári beállítások visszaállításával.
    akinek aránytalanul gyorsan merül az ekkumulátor, ott jobbára akár fogadni is mernék, hogy az android, google, media...stb folyamat aránytalanul sok százalékot mutat, ami az általam korábban is leírtak okozata, és bizony egyszerűen orvosolható probléma, ráadásul nem is feltétlenül a samsung tehet róla, hanem akár a google...stb.
    minden más gyártó/típus témájában találni ilyen problémákat, ezért kár hibáztatni a gyártót, de mindenkinek lelke rajta, olyan telefont vesz, amilyet csak akar...

    saril; a wifi speciális beállításaiban van ilyen opció; keresés engedélyezése mindig?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák