Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Eddig mi a tapasztalat?
    Csak mert nekem egyre inkább az az érzésem hogy a samu több pénzért ad kevesebbet az S szériában.
    Az üzemidő biztos hogy gyatrább, a kamera nevetséges, hogy nem tud rendesen lefotózni egy dokumentumot, most rengeteg ilyet képet küldözgetek, és szégyellem hogy milyen rosszul sikerülnek, az ujjlenyomat olvasó sem tudja hány óra van ha poros a kezed, lakásfelújításban vagyok, ez a teló nem való munkás kézbe.
    Előbbi és utóbbi problémával még valahogy megbékélnék, de ez a kamera probléma kikészít, elővéve az s10-e-t egyértelmű a visszalépés, nem értem ez hogy lehetséges.

    Melóba sokat szivatjuk egymást samu vs szifon témában, és ha a kamera erőssége kerül szóba, nagyon csendben kell maradjak, mert az én telóm elég halovány. Talán majd az új főverzió visszahozza belé az életet.
    22+ van, már megszoktam hogy nagy, kézben tartva nem zavar, de zsebbe nem való, az asos zenfone-t is kivégezték, nem kell az embereknek a kis méretű telefon, nem tudom mi lenne a jó váltás, az s23 lehet hozza üzemidőben amit a 22+, de a kameráról is sok rosszat olvastam, de a szónikus olvasó továbbra is pontatlan lesz ha nem tiszta kézzel nyúlsz hozzá, vagy csak simán olyan napja van(vékony üvegfóliával használom, annyira nem olcsó a telefon, hogy legalább az elvárható minimum védelmet ne tegyem meg).

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák