Új hozzászólás Aktív témák

  • snots

    tag

    válasz kengyel #1672 üzenetére

    Nekem is volt "mikrokarc" rajta, pedig flip-es tokban van a telefon. Nem különösebben lényeges, az tényleg egy darab műanyag volt, leszedtem én is. Minőségileg pont ugyanaz a kategória volt, amit bizonyos emberek pl. a távirányítón is rajta hagynak amíg le nem rohad 2 év múlva, természetesen az mindenkinek állampolgári joga.

    Abból a szempontból volt hülye hasonlat, hogy ez a második fólia tényleg nagyon passzentosan rá van rakva, alapból nem babrálnám, csak amikor raktam rá a dome üveget, akkor nézegettem a fény felé és meglepett engem is, hogy van rajta mikrokarc. Egy légy rátüsszentett, vagy ilyesmi.

    Ha az ember nem tervezi, hogy rak rá valamit külön, akkor az amúgy tényleg teljesen jó addig, amíg el nem kezd karcolódni, csak annyi a lényeg, ha elkezd, akkor nem kell meglepődni rajta.
    Nem az a célja, hogy ne karcolódjon.

    Én Whitestone dome glass-t raktam rá, bár kétségtelen, hogy az elmúlt x évben nem összpontosítottam annyira összesen, mint akkor amikor azt csináltam. :D De lényeg, hogy megvan, működik, ujjlenyomatot viszi, teljesen meg vagyok vele elégedve. Nem olcsó, de egy komplett dupla csomagot kap az ember, tehát minden kétszer benne van ami két teljes felragasztáshoz szükséges, ha esetleg cserélni kell. (2 dome glass, 2 (ez éppen három volt) UV ragasztó, 2 adag törlő, leragasztómatrica, stb.)

    Itt van róla a videó, ha érdekel.

    [link]

    Gyári samsung flip-es tok van most rajta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák