-
IT café
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz Mazsika #2106 üzenetére
Igen lesz jobb.
De Chrome helyett jobban jársz Samsung internettel, Chrome nem elég hogy hulladék, akksit is zabálja.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz *RLaci* #2108 üzenetére
Valóban kinek mi, én minden telómon adtam neki esélyt ha már telepítve van gyárilag. Minden esetben meg kellett állapítani hogy továbbra se jó. Renderelése hulladék, és -az általam megtekintése weboldalak alapján- közel duplája a fogyasztás.
Mondjuk az igaz függ a weboldalaktól is erőteljesen melyik hogy muzsikál.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
TODI1111
veterán
Én az Edge-re szavazok.
-
-
TODI1111
veterán
válasz *RLaci* #2111 üzenetére
Én is évekig csak a chrome-ot használtam (most is rajta van a készüléken az is). Aztán kipróbáltam az edge-t. Laptopon importáltam mindent a chrome-ból, azután ugyan úgy szinkronizál mindent mint a chrome. Chromiumon alapul és szerintem testreszabhatóbb a kezelhetősége is.
-
Teal'C
veterán
Én évek óta Opera-t használok asztali módban nagy megelégedéssel, minden eszközön. Mikor telót cserélek kb 2 perc visszaállítani mintha nem is történt volna semmi. Mindent szét lehet szortírozni így nincs kavarodás.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
-
becikem
tag
A kamerával kapcsolatban kérdezem, hogy a 4K 60 fps videózás közben lehet a lencsék közt váltani? Note 20 ultránál sajna felvétel közben csak digitális zoom van 60 fps-en, mivel az a többi lencsével csak 30 fps-t tud.
-
MikeWazowski
veterán
Nagyon dicséritek a Chrome böngészőt. Adok neki egy esélyt. azt be lehet állítani hogy alul legyen a sáv meg a menü gomb? Vagy ki lehet tenni a könyvjelző gombot? Ne kelljen menü gombot előtte megnyomni.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
doooo
veterán
Jaa... hogy a mémre ment a reakció... akkor ezt benéztem (meg gondolom mások is). Jó, hát attól nyilván jobb, az is biztos, hogy nem is egy valódi, aktuális iPhone képe volt odarakva (bár kellő zoom-kamera nélkül, meg mindenféle appok nélkül (mivel a gyári tényleg nem sokra képes) aligha lehet jobbat csinálni; a hold mindig beég), ahogy a másik kettő is csak a viccet "segítette".
-
Tiger.
nagyúr
válasz BusinessGuy #2128 üzenetére
Ebben igazad van, de tény, hogy a legtöbbje csak olyan képet tud készíteni a holdrol, mert nem tudja hogyan kell.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Sirandrish
legenda
Meddig kell még egy Samsung topikba az almáról olvasni?
Megjelenéskor is untam (de még megértettem), de már komolyan nem értem mit kell győzködni a népet...
Megvettük a Samsungot...megbukott a marketing! El lehet tolni a brinyiglit...
Megígérem neked amint egy másodpercig is megfordul a fejemben hogy almát vegyek, vagy egy szikrányít is érdekel majd hogy milyen képet csinál, akkor berontok az összes alma topikba, és személyesen téged foglak keresni, de kérlek...KÖNYÖRGÖM! Engedd már meg hogy egy Samsung topikba a Samsung legyen a téma![ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tiger.
nagyúr
válasz Sirandrish #2132 üzenetére
Úgy csinálod mintha én hoztam volna fel. Valaki kirakott egy képet, amin az Apple is szerepelt, eddig érted? Viszont én meg cáfoltam, hogy annál azért jobbat lehet csinálni, (ez neked miért fáj)nem azt mondtam, hogy a Samsungtol, nehogy már megmondjatok, hogy mit irhatok le és mit nem.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Nálad sincs minden rendben látom, hol mondtam azt, hogy jobb? Mutasd meg nekem, mert ha így van én kérek elnézést.
-
Sirandrish
legenda
Berakott egy nyilvánvaló MÉMET, amire te úgy reagálsz hogy 30 hsz-en keresztül habzó szájjal véded azt, ami itt senkit se érdekel...
Igazad van...nyomjad csak!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tiger.
nagyúr
Én ezt az iPhonera értettem, csak akkor kimaradt, hogy iphontol, nyilván ilyen téren labdába sem tud rúgni a Samsunghoz képest.
De ebben az esetben elnézést kérek, mert félre érthető voltam.[ Szerkesztve ]
-
Gee_-
tag
Mostanában a Chrome néha belehal egy két weboldalba, és úgy érzem az aksit is eléggé eszi, szeretném lecserélni ki mire esküszik? Én az Edge-el szemeztem, valakinek van tapasztala vele? Akku terén és hogy milyen a böngészési élmény?
-
adamklark
senior tag
sima Samsung böngésző szerintem teljesen jó
[ Szerkesztve ]
-
Gee_-
tag
válasz ForRedGlory #2148 üzenetére
Samsung böngészőt próbáltam, annyira a felülete nem jött be, de igazából tetszett jól működött.
Esetleg van olyan opció benne hogy oda vissza szinkronizál a Chrommal?
-
TODI1111
veterán
Ha már böngésző. Szerintem az Edge megér egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest