Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Siffredi #26656 üzenetére

    Az Aida csak eszköz kiíratni az értéket, amit a telefon mér. ;)
    Amúgy ő az:

    Én egy sima 5V-1,5A-es Sony EP850-es töltővel szoktam tölteni, ez egy sima gyorstöltő, és azzal töltve szépen számolja, mennyit töltött bele, gondolom, más sima USB gyorstöltőkkel is működik a dolog. A lemerítés és tele töltés pedig azért kell, mert akkor tudja jól megbecsülni, mennyi maradt még benne, így viszonylag pontosan meg tudja számolni a felvett töltés értékét.

    A gyári DASH töltőről töltve viszont én is észrevettem, hogy nem számol ez a számláló, pontosabban teljesen irreális értékeket ír, látványosan nem követi a töltés alakulását, gondolom, úgy nem működik, hogy a töltő töltésvezérlője van használatban, nem a telefoné, ugye ez a DASH töltésben a trükk. :)

    Nálam 2800mAh körül szokott lenni töltés végén, ami a töltési idő és a töltő erőssége alapján nagyjából reális értéknek tűnik.

    Amúgy nem mondom, hogy ne garanciáztasd le, ha úgy érzed, túlzottan elhasználódott, én csak azt mondom, mástól is lehet a gyors merülés, nem túl nagy akku mellé van ebben a telefonban nagyon erős hardver. Nálam se valami fényes a SOT, mondjuk picit javult, mióta fejlesztgetek hozzá saját órajelvezérlő profilt. :)
    Pedig nem nagyon fut semmi a háttérben, és se mindig bekapcsolt mobilnet, se mindig bekapcsolt wifit, se szinkronizálást nincs rajta... :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák