- Az NVIDIA szerint Trump kormánya alatt is folytatódik a globális együttműködés
- 1 éven belül 100 ezer appot akar a HarmonyOS-re a Huawei
- Kiberveszélyben az ausztrál infrastruktúra
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Újra az Alibaba lehet az online vásárlók kedvence
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
A támadás okáról elmondták, hogy azért hackelték meg a rendszereket, mert tisztességtelen gazembereknek, bűnözőknek tartják az üzemeltetőket, akik visszaélnek felhasználóik adataival is.
Ezzel szemben kirakni a felhasználóik adatait a netre nem visszaélés és nem gazemberség?!?
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
veterán
Valahogy nem tudom sajnálni az oda regisztrált embereket.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Döglött Róka
veterán
Maga az oldal arra volt, hogy felrelepjen az emberfia/lanya. A hutlensegbol csinaltak az uzletet, a felhasznalok siman megerdemlik hogy kikerultek az adataik.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Romvr
őstag
Milyen jó is az mikor az ember regisztrál valamilyen oldalra, megadja még az alsógatyájában a varrás irányát is majd az adatbázis amiben ezt tárolták "hókuszpókusz" hackerrek kezébe, majd onnan a nyilvánosságra kerül.
Tanulság: Jobb félni mint megijedni: ne adjunk ki minden infót magunkról önként és dalolva mert így járhatunk.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
törölt tag
képmutatás a köbön azért megvan, szokásosan....
bezzeg, ha a zeneszé, meg a vindózok megfigyelnek jááájj, a gúgle meg elloptya a zadatainkat, a fészbúk a lelkünket*, akkor aztán a privátszféra óbégetése az megyen, kórusban a nyájtársakkal kézenfogva...
*mit hagytam ki?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Döglött Róka #5 üzenetére
Kettős mérce. Akkor miért nem például a torrent- és warezoldalakat törik fel, és azonosítsák a regisztrált felhasználókat?
Vagy a feleség-kereső oldalakat, amelyek fél lépésre vannak az Ashley Madison-tól?Ha a hűtlenség bűn, akkor a warez, meg a kiszolgáltatott orosz, ukrán és távol-keleti feleség-kereskedelem miért nem az? Lehetne sorolni sokáig azt, hogy akkor még ki mindenkinek az adatait kéne kipakolni a netre, mert "megérdemlik"...
Nekem az tetszik, hogy miközben legazemberezik az Ashley Madison üzemeltetőit (akik tényleg azok, pláne ha hamis felhasználókkal generáltak forgalmat a fizető felhasználóik számára), miközben ők maguk is bűnözők...
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
Én azt szedem amin Mickey-egér van meg valami felirat "LeSeD" vagy hasonló. Nem tudom mire írta fel a doki de ha beveszem nem is érdekel!
Na megyek mert most jött meg Batman és Pókember egy sárkány hátán a tea partimra Nagy Katalin orosz cárnővel!
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Béééla
őstag
Szaracsempe?
Én is regeltem, bevallom.
Csak épp asszonykával, amikor egy újságban olvasta, hogy miféle oldalak vannak, és nem hitte el, hogy micsoda választék lehet. Az AshleyMadison azért még kismiska ahhoz képest, ahol csajoknak ingyenes a regisztráció, az erősebbik nemnek fizetős, és a lányok a társaságukért cserébe meghívathatják magukat világkörüli utazásra...Bélabá
-
Döglött Róka
veterán
Nem bun a hutlenseg ilyet soha nem is allitottam Ezert nem lehet kettos merce.
A hutlenseg egy erkolcstelen es aljas viselkedesi forma, ami nelkulozi a parbeszedet a masik (megcsalt) fellel amitol annak szepen darabokra hullik az elete. Ez nem bun, szimplan gaz. Es ebbol a viselkedesbol valakik jol megszedtek magukat.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
veterán
válasz Döglött Róka #12 üzenetére
Azért jól megmondtad a tutit egy társadalmi tömegjelenségről, szép volt!
-
.mf
veterán
Bocsánat, leakadtam az első mondatnál.
"házasságtörő kapcsolatokra szakosodott oldal"
Kérjük várjon, biztosítékok cseréje folyamatban.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
félisten
válasz Döglött Róka #12 üzenetére
Huhh, Farkas komám, ennek a prédának nagyon aláharaptál, lépj egyet hátra, és nézd meg jól.
-Kettős mérce, mert mint az utolsó bekezdésben írtam, a fő gondom vele az, hogy miközben legazemberezik és bűnözőzik a weboldal üzemeltetőit, ők maguk is ugyanilyen erkölcstelen és aljas tettet hajtottak végre.
-Bárhogy is nézzük, egy társkereső oldalra regisztrált emberek adatait megosztani nem erkölcsös tett (bármilyen társkereső is legyen az). Kettős mérce, ismét. Mi alapján tartja magát erkölcsösebbnek azoknál, mint akik az oldalra regisztráltak?
-Attól, hogy valaki regisztrált az oldalra, még nem jelenti azt, hogy meg is csalta a párját. Még akkor sem, ha kiadott X dollárt azért, mert csetelt pár más emberrel az ellenkező nemből.
-A hűtlenség igen összetett dolog, én nem is merném pár mondatban összefoglalni. Ez nem jelenti azt, hogy én felmentem azokat, akik félrelépnek, mindössze úgy vélem ez nem fekete-fehér dolog. Abban persze egyetértek, hogy ez közös kommunikáció dolga, de nem egyszerűsíteném le a dolgot olyan szintre, ahogy te magad tetted.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
Bocsanat, felreertettem, ugy ertettem ram erted a kettos mercet, nem az oldal feltoroire. Ok valoban kepmutatoak ezzel a kijelntessel. Koszonom a kiigazitast!
"-A hűtlenség igen összetett dolog, én nem is merném pár mondatban összefoglalni. Ez nem jelenti azt, hogy én felmentem azokat, akik félrelépnek, mindössze úgy vélem ez nem fekete-fehér dolog. Abban persze egyetértek, hogy ez közös kommunikáció dolga, de nem egyszerűsíteném le a dolgot olyan szintre, ahogy te magad tetted." - szvsz azert lesz valaki hutlen mert nem kommunikal, ha kommunikalna mar egyedulallo lenne, ehelyett inkabb sunnyog. Nem erdekel a motivacio, lehet valaki nem tud egyhelyben megmaradni, lehet valakit elhanyagolnak, a vegeredmeny ugyanaz minden esetben. Van egy aldozat.
Nem tartom osszetett dolognak a hutlenseget, inkabb gyengesegnek.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Döglött Róka #16 üzenetére
Bocsanat, felreertettem, ugy ertettem ram erted a kettos mercet, nem az oldal feltoroire.
No problemo, a félreértés tisztázva lett.
szvsz azert lesz valaki hutlen mert nem kommunikal, ha kommunikalna mar egyedulallo lenne, ehelyett inkabb sunnyog.
Tényleg nem akarok belemenni, mert nagyon-nagyon összetett dolog ez, de erre reagálnom kell.
A kommunikáció nem oldja meg automatikusan problémát (neked nincs a környezetedben olyan, akik szétmennek-összejönnek megint végtelen ciklusban ragadtak?), és nem mindig jobb az, ha szétmegy a pár (például mert a gyermekek szempontjából ez káros).Van egy aldozat.
Olykor több...
Nem tartom osszetett dolognak a hutlenseget, inkabb gyengesegnek.
Olykor nagyon tudlak irigyelni...
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
Mitol nagyon nagyon osszetett dolog? Ha valakik osszejonnek szetmennek az kapcsolatfugges, gyengeseg foleg ha ujra es ujra elkovetik ugyanazt a hibat. Nekem is volt a kornyezetemben ilyen, mindketto amikor nekiallt panaszkodni akkor azt mondtam hagyjak abba vegleg es keressenek mast vagy fejezzek be a rinyalast.
Jut eszembe a gyerek miatt egyuttmaradni a leggyengebb kifogas, mennyire jo a gyereknek ket szarbaharapott szulot nezni akik gyilkoljak egymast?
Sajat maganak bonyolitja az ember dolgokat szerintem pedig pont az ilyen "komplikalt" eseteket lehet egy huszarvagassal elintezni. (tapasztalat.)
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
-
Egon
nagyúr
válasz Döglött Róka #18 üzenetére
Mitol nagyon nagyon osszetett dolog? Ha valakik osszejonnek szetmennek az kapcsolatfugges, gyengeseg foleg ha ujra es ujra elkovetik ugyanazt a hibat. Nekem is volt a kornyezetemben ilyen, mindketto amikor nekiallt panaszkodni akkor azt mondtam hagyjak abba vegleg es keressenek mast vagy fejezzek be a rinyalast.
Alapvetően a hűtlenségről, mint fogalomról volt szó - mi köze ehhez az általad vázolt, "se veled se nélküled" típusú kapcsolatokhoz (amelyeknél ráadásul nem is feltétlen fordul elő hűtlenség)?
Szóval, hűtlenség. Hogyan definiálod? Egyes nők szerint már az is hűtlenség, ha a pasijuk alaposabban szemügyre vesz egy csinos nőt az utcán - ellenpéldaként pár kollégámat említhetném, akik szerint az még nem hűtlenség, ha egy másik nő lesz...ja őket...
A konkrét oldalra visszatérve, hol húzod meg a hűtlenség határát:
- aki regelt az oldalra,
- aki csetelt más nőkkel,
- aki megivott egy kólát más nővel,
- aki smárolt más nőkkel,
- aki lefeküdt más nőkkel?
Szerintem a kolléga erre értette, hogy nem olyan egyszerű ez... Ráadásul kizárólag az egyik fél szerepét vizsgálva sem olyan egyszerű: a másik fél esetleges "közreműködéséről" nem is beszélve.Jut eszembe a gyerek miatt egyuttmaradni a leggyengebb kifogas, mennyire jo a gyereknek ket szarbaharapott szulot nezni akik gyilkoljak egymast?
Megint az abszolút leegyszerűsítés. Egyáltalán nem általánosítható, hogy egy rossz párkapcsolatban "gyilkolják egymást" a felek: igen gyakran inkább az "együttélés helyett egymás mellett élés" jellemző ilyenkor, aminek kihatásai sok esetben sokkal kevésbé viselik meg a gyerekeket, mint ha elválnának a szülők.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Döglött Róka
veterán
"Alapvetően a hűtlenségről, mint fogalomról volt szó - mi köze ehhez az általad vázolt, "se veled se nélküled" típusú kapcsolatokhoz" - Olvass vissza, Cifu hozta fel a temat, arra reagaltam
"Megint az abszolút leegyszerűsítés. Egyáltalán nem általánosítható, hogy egy rossz párkapcsolatban "gyilkolják egymást" a felek: igen gyakran inkább az "együttélés helyett egymás mellett élés" jellemző ilyenkor, aminek kihatásai sok esetben sokkal kevésbé viselik meg a gyerekeket, mint ha elválnának a szülők." - cserebe a gyerek lat egy fals csaladmodellt ami kihat az egesz eletere. Nem viseli meg persze, csak sorra koppan majd amikor felnottkoraban nem eleg amit nyujt. Tovabbra is fenntartom, hogy az emberek hajlamosak tulbonyolitani ezt a kerdest. Ha szar, akkor kommunikalni kell, ha nincs eredmeny, akkor lepni kell. Vannak helyzetek amikor az embernek onzonek kell lennie, kulonben csak idot veszteget.
De termeszetesen nem kell, hogy egyezzen a velemenyunk, nekem ez jott be, mas meg szeret szenvedni, megint mas meg kapaszkodni
-
Egon
nagyúr
válasz Döglött Róka #21 üzenetére
cserebe a gyerek lat egy fals csaladmodellt ami kihat az egesz eletere. Nem viseli meg persze, csak sorra koppan majd amikor felnottkoraban nem eleg amit nyujt. Tovabbra is fenntartom, hogy az emberek hajlamosak tulbonyolitani ezt a kerdest. Ha szar, akkor kommunikalni kell, ha nincs eredmeny, akkor lepni kell. Vannak helyzetek amikor az embernek onzonek kell lennie, kulonben csak idot veszteget.
De termeszetesen nem kell, hogy egyezzen a velemenyunk, nekem ez jott be, mas meg szeret szenvedni, megint mas meg kapaszkodni
Baromira nem erről van szó. Mindössze arra szerettem volna rávilágítani, hogy - ahogy sok minden más esetében - egy csomó fokozata van a "rossz kapcsolat" kitételnek. A súlyosabb esetekben persze nem áll meg a "gyerek érdekében maradunk együtt" érvelés, mivel valóban összességében több kárt okoznak a gyereknek azzal, hogy együttmaradnak, mintha elválnának. Viszont fenntartom, hogy léteznek olyan esetek (nem is kevés), amelyek kapcsán ellenkező a helyzet. Pl. egyáltalán nem biztos, hogy "fals családmodellt" lát a gyerek.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
hemaka
nagyúr
Affene, pedig most akartam hasonlo oldalt csinalni, hogy legyen zsem. De igy kisse elrontottak a leendo bizniszem.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
leeate
senior tag
-
Döglött Róka
veterán
Pedig marha egyszeru, apu anyu nem szereti egymast csak a gyerekeket. Kivel foglalkoznak? A gyerekkel, jo esetben el is kenyeztetik. Kozben egymast leszarjak. Ebbol a gyerek mit lat? Ki van nyalva a hatsoja apun anyun kb a kiszolgalo szemelyzetet latja meg azt, hogy egymassal nem foglalkoznak max neha feszulten osszezordulnek. Ebbol mit visz magaval a gyerek felnottkorara? Mert hogy nem egy egeszseges csaladkepet az is biztos...
Ha nem megy, el kell valni, nem lehet ilyen hulyesegek moge bujni. Szanalombol nem szabad elrontani az eleted.
-
leeate
senior tag
válasz fordfairlane #28 üzenetére
De nem tudod ellenőrizni, hogyan tárolják és használják fel. A legtöbb programnál (kezdve a Winnel) még csak azt sem tudhatod meg, milyen módon menti el az adataidat, mert nem nyílt a forráskódjuk (ami alapvető lenne). Így legfeljebb a vak bizalom marad, ami nem a legjobb.
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
leeate
senior tag
Dokumentáció? "Nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal" effektus + spyware-ek beépítésének lehetősége.
fordfairlane: Valamiért megnyugtatónak gondolom tudni, hogy nem egy titkosítatlan data.db fájlban vannak az adatim a home könyvtárban...
[ Szerkesztve ]
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
törölt tag
arra értettem, hogy ezt így sokan, akik egyébként a leírt hírek kapcsán kirnyegnek, bocsánatos bűnnek gondolják... hogy a privátszféra csak akkor szent egyeseknek, ha a felmerül a lehetőség, hogy az egyébként teljesen érdektelen tyúkszaros kis életüket monitorozhatja egy külföldi ország, vagy célzott hirdetés áldozataivá válnak, frankón lehet modellezni a keresések alapján, felhasználói statisztikát gyűjteni, ésatöbbi. akkor kórusban megy a vernyákolás.
kikerültek adatok, hekkerek miatt elég közeli és intim szférádból? háhá, úgy kell neked. ez nem szemellenzős kettősmérce, ezt így leképezni a fentiekkel már pusztán primitív ostobaság...amúgy én a pénzemet is szeretem őrizni, főleg a vegyesbótba, de ezek a rohadék pénztárosok elvárják, hogy fizessek nekik... pedig úgy szeretném megőrizni.
[ Szerkesztve ]
-
daczkó
aktív tag
/ignore wwenigma
-
Béééla
őstag
A szivárogtatásnak volt egy áldozata az Egyesült Államokban is, egy texasi rendőr, Michael Gorhum, aki 25 éve szolgált, egy nappal a lista napvilágra kerülése után ölte meg magát.
Akkora a súlya mint egy kacsának, tehát úszik a vízen, ezért... BOSZORKÁNY!
444-et linkelni nagyjából a Blikk és az Ufómagazin közötti szavahihetőséget és elfogulatlanságot adja.
És az Independent cikke sem szolgál konkrétummal, csak sejteti...
[ Szerkesztve ]
Bélabá
-
félisten
Azért lássuk be, hogy egyfelől 32 millió felhasználói profilhoz köthető személyek közül esélyesen naponta előfordulhat egy-egy haláleset, ezt pedig egyből hozzákötni azt, hogy e miatt tette, háátt...
A 444.hu pedig tényként közöl valamit, miközben helyi források ezt nem erősítik meg, csak azt, hogy elviekben az adott kapitány e-mailjével hoztak létre egy felhasználót.
-
Béééla
őstag
Esetleg ha az áldozat írt volna az összefüggésről, nem pedig egy újság clickbait módon maga kreálja az összefüggést tényszerű bizonyíték nélkül, legfeljebb erős a gyanú.
Innentől kezdve nem beszélünk az újság általános hitelességéről. Felőlem lehet sokat hivatkozott vagy látogatott egy újság, attól még írhat baromságot.Bélabá
-
emelhu
aktív tag
Leginkább nem kellene erkölcsi ítélet kérdésekkel foglalkoznunk.
A mi esetünkben a lényeg, hogy ha a feliratkozók adatait el lehet lopni és azzal visszaélni, az az istenigazából nagy gáz (erkölcstelenség).Teljesen mindegy hogy ez párkereső oldal vagy lábgomba elleni szer csomagküldő.
-
emelhu
aktív tag
válasz Döglött Róka #16 üzenetére
"Nem tartom osszetett dolognak a hutlenseget, inkabb gyengesegnek."
Majd kinövöd... bizonyára fiatal házas lehetsz
Egy házasság (sok évtized alatt) már lényegesen többről szól (csak egyet említsek, a gyerekek érdeke) mint a sex.
Te egyetlen aspektusból nézve lerombolod a többit? -
Dr.Momo
tag
300 gigabájtnyi e-mailt és dokumentumot szereztek meg a belső hálózatból, emellett több tízezer, a felhasználók által készített képet (ezek egyharmada péniszt ábrázol)
Kíváncsi vagyok ez az 1/3 -os arány a képekről hogy jött ki? Végignézték a képeket? Gratulálok a sok baromnak aki több f*szt látott már életében mint az amszterdami örömlányok...
Ha tényleg a céggel volt problémájuk akkor miért nem csak a cégnek ártottak? (Közzététel helyet mondjuk droppolni a teljes adatbázist, vagy rm -rf /* -ot kiadni a szervereken rootként)
Miért kellett 30M userrel kicseszni és közzétenni az adataikat?
Ezek is ugyanolyan bűnözők mint a többi rosszindulatú hacker... Remélem egyszer majd az ő személyes adataikat is ellopja egyszer valaki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!Gamer PC! R9 5900X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest