- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- YouTube
- Az NVIDIA szerint Trump kormánya alatt is folytatódik a globális együttműködés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Hálózati / IP kamera
- Az Apple szerint ideje véget vetni az USA ellenük folyó perének
- AliExpress tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
Maga az oldal arra volt, hogy felrelepjen az emberfia/lanya. A hutlensegbol csinaltak az uzletet, a felhasznalok siman megerdemlik hogy kikerultek az adataik.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Döglött Róka
veterán
Nem bun a hutlenseg ilyet soha nem is allitottam Ezert nem lehet kettos merce.
A hutlenseg egy erkolcstelen es aljas viselkedesi forma, ami nelkulozi a parbeszedet a masik (megcsalt) fellel amitol annak szepen darabokra hullik az elete. Ez nem bun, szimplan gaz. Es ebbol a viselkedesbol valakik jol megszedtek magukat.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Döglött Róka
veterán
Bocsanat, felreertettem, ugy ertettem ram erted a kettos mercet, nem az oldal feltoroire. Ok valoban kepmutatoak ezzel a kijelntessel. Koszonom a kiigazitast!
"-A hűtlenség igen összetett dolog, én nem is merném pár mondatban összefoglalni. Ez nem jelenti azt, hogy én felmentem azokat, akik félrelépnek, mindössze úgy vélem ez nem fekete-fehér dolog. Abban persze egyetértek, hogy ez közös kommunikáció dolga, de nem egyszerűsíteném le a dolgot olyan szintre, ahogy te magad tetted." - szvsz azert lesz valaki hutlen mert nem kommunikal, ha kommunikalna mar egyedulallo lenne, ehelyett inkabb sunnyog. Nem erdekel a motivacio, lehet valaki nem tud egyhelyben megmaradni, lehet valakit elhanyagolnak, a vegeredmeny ugyanaz minden esetben. Van egy aldozat.
Nem tartom osszetett dolognak a hutlenseget, inkabb gyengesegnek.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
Mitol nagyon nagyon osszetett dolog? Ha valakik osszejonnek szetmennek az kapcsolatfugges, gyengeseg foleg ha ujra es ujra elkovetik ugyanazt a hibat. Nekem is volt a kornyezetemben ilyen, mindketto amikor nekiallt panaszkodni akkor azt mondtam hagyjak abba vegleg es keressenek mast vagy fejezzek be a rinyalast.
Jut eszembe a gyerek miatt egyuttmaradni a leggyengebb kifogas, mennyire jo a gyereknek ket szarbaharapott szulot nezni akik gyilkoljak egymast?
Sajat maganak bonyolitja az ember dolgokat szerintem pedig pont az ilyen "komplikalt" eseteket lehet egy huszarvagassal elintezni. (tapasztalat.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest