Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Döglött Róka

  addikt

  válasz Egon #20 üzenetére

  "Alapvetően a hűtlenségről, mint fogalomról volt szó - mi köze ehhez az általad vázolt, "se veled se nélküled" típusú kapcsolatokhoz" - Olvass vissza, Cifu hozta fel a temat, arra reagaltam :)

  "Megint az abszolút leegyszerűsítés. Egyáltalán nem általánosítható, hogy egy rossz párkapcsolatban "gyilkolják egymást" a felek: igen gyakran inkább az "együttélés helyett egymás mellett élés" jellemző ilyenkor, aminek kihatásai sok esetben sokkal kevésbé viselik meg a gyerekeket, mint ha elválnának a szülők." - cserebe a gyerek lat egy fals csaladmodellt ami kihat az egesz eletere. Nem viseli meg persze, csak sorra koppan majd amikor felnottkoraban nem eleg amit nyujt. Tovabbra is fenntartom, hogy az emberek hajlamosak tulbonyolitani ezt a kerdest. Ha szar, akkor kommunikalni kell, ha nincs eredmeny, akkor lepni kell. Vannak helyzetek amikor az embernek onzonek kell lennie, kulonben csak idot veszteget.

  De termeszetesen nem kell, hogy egyezzen a velemenyunk, nekem ez jott be, mas meg szeret szenvedni, megint mas meg kapaszkodni :)

  Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

Hozzászólok Aktív témák