Új hozzászólás Aktív témák

  • Dinamiq

    tag

    válasz IIIstIII #1653 üzenetére

    Nekem is Desire volt. Most adtam el a Defy miatt. Nekem kell a strapa telefon. A Desire elég sérülékeny volt az én kezeim közt :)

    Azért annyira nem vészes a helyzet. Le lehet meríteni 4-5 óra alatt simán. Elég netezni rajta. De ez azért elég extrém. Szerintem aki ennyit nyomkodja, annak közelben van egy töltő is. De ott a másik véglet. Volt akinek normál használattal elment 4-5 napot is. Ezt persze naplózta és feltette a fórumra. Meg lehet keresni akit érdekel. Általánosságban 2 napot a Desire is elmegy.

    A CPU húzással kapcsolatban vannak jó tapasztalataim. Custom rommal a Desire felhúzott procival egész jó videókat készített. A fogyasztás nem vészes, mert screen off után az ember kiválaszt mondjuk 200Mhz-et. Ráadásul különböző üzemmódok vannak. (SetCPU) Ettől is sok függ. Bár a custom ROM-os okosságok sokkal többet érnek. Csak be kell nézni a Desire fórumra. Egy cpu 1000Mhz-ről 1300Mhz-re történő húzással kb 300 Linpack pont érhető el. Custom rommal meg 1500. (A gyári 1300-ról már 3000 fölé is mehet)

Új hozzászólás Aktív témák