Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Linux Mint
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Microsoft Excel topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Rendszergazda topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedibazsa
senior tag
Nálunk, Angliában a sima 100, a Pro 150 fonttal drágult. Sok szerencsét az eladásukhoz...
-
rdt89
addikt
Kajak, ha lenne benne irda és 3D arcazonosító elől, nagyon elgondolkodnék rajta, ez most kifejezetten minden téren adja, s majd a tesztek megmutatják, mennyire is jó.
-
vacs
veterán
Pár hónapon belül lesz 5G támogatás is!
A legfrissebb 14 QPR Beta verzióban már van és mindhárom magyar szolgáltatónál működik az 5G!
Csak ha valaki kérdezné.(^)(>.<)(^)
-
thomas92
aktív tag
A bemutatón 7 év OS update-et mondtak.
[ Szerkesztve ]
-
seven7
aktív tag
Ha jár hozzá Pixel Watch 2 akkor azért nem olyan borzasztóan rossz deal ez. Meglátjuk.
-
LosBlancosRM
senior tag
Super Actua HDR LTPO OLED... Dolby Visiont is kiíthatták volna még.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
tomboy0013
veterán
Baromi jó lesz a 8 Pro. Remélem a jövőbeli feature drop-okban csurran-cseppen 1-2 kamerás funkció a 7 Pro-ba is.
-
Vikooo
addikt
Aqua is forgalmazza a 7/7Pro -t. Gondolom a 8/8Pro is bekerül a kínálatba.
Előrendelni Mo-ra lehet valahonnan?
Köszi, Alza megvan. 500k HUF 😪 ezt most offolom...
[ Szerkesztve ]
-
Fabela
csendes tag
Világosítsatok fel, de mire jó a 7 év szoftverfrissítés, aminél kifejezetten ki lett emelve, hogy feature droppok és jövőbeli Ai funkciók is meg fognak jelenni erre a telefonra, de már a Pixel 7/7 Pro sem fog megkapni csomó mindent az újonnan megjelent dolgok közül? Nagyon királynak hangzik ez a 7 év frissítéses dolog, de a fő dolgokat úgy néz ki 1 év után se kapja meg az előző generációs telefon. Sőt, hiába a G3 chip, az alapmodell meg se kapja a video boost featuret, csak a Pro. Holott ugyanaz a chip
Nagyon elájfonosodtak a gyártók
-
kerobi
senior tag
Szerintem csak kockaztatnak 7 evig senki nem tartogat telefont. Ugyis tonkremegy akksi, kijelzo, stb. Ez csak nagyotmondas. Na meg 2030 ra milyen architektura lesz?
Az AI kepjavitasnal mar feszegeti a hatarokat, hogy az most a te keped vagy nem?
Az ar sokkolo, azt hittem apple mintara ok is olcsositani fogjak. Mindenesetre a google team nekem rokonszenvesebb mint az almas -
addikt
-
SaMURaIDrAkE
tag
[link] Német amazon szállít ide és óra is van.
Az ára így is meleg....
-
kapal
tag
Kéne. Bármelyik jöhetne. Ha lenne rá lóvém...
-
T. I.
senior tag
válasz SaMURaIDrAkE #19 üzenetére
Jajj, nee, egy amazon link... meg az alza is listázza... minden magyar hálózaton működő VoLTE.... ha az 5G is menni fog 14 stabilon, akkor vajon mire hivatkozva fog vészkolompolni a mobilaréna? Nyilván, ha a google storeból nem lehet közvetlenül rendelni, akkor az már csak a vasvillával üldözendő (majdnem illegális) szürke import lehet.
-
asr27
tag
Nem lett rossz a 8 Pro.
-
MODERÁTOR
Pár év és talán felvesznek egy normális designert is
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Hadeska22
aktív tag
Szerintem nagyon is üdvözlendő dolog, hogy 7 évig, ha nem is minden feature-rel, de támogatva lesz a készülék. Ugyancsak ebben a 7 évben nem is feltétlenül az OS frissítés a lényeg, hanem a biztonsági patchek. Ez - ahogy az iPhone-k esetében is - megnöveli az értékét az adott készüléknek, hisz nem lesz unsuported 2-3 év múlva.
Jelenleg Zenfone 9-t nyúzok, kijött Android 12-vel Android 13 bejelentése előtt, majd amint 13 megjelent pár hónapra rá én is megkapjam a frissítést ezzel is letudva egy főverziót. Jelenlegi helyzet szerint az én ZF9-m 8/256-tal és SD 8gen 1-gyel A14-t fog megkapni és semmilyen biztonsági frissítést jövő évtől. Őszintén nagyon szeretem a ZF9-t, viszont tudván azt, hogy semmilyen biztonsági frissítés nem fog jönni rá jövő év közepétől eléggé lehangoló. Szerinted tényleg "2 évre" (nevezzük másfélnek 1.5 android verzió upgrade miatt) kell egy ilyen telefont tervezni? Tényleg nem bírná el a hardver még mondjuk 2-3 Android verzió + security patchek megjelenését?
Fejlesztői Pixel 6-m meg még egy jó darabig támogatott lesz. Amint mérséklődik az ára a P8-nak be is fogom rendelni. i15 pro amerikai árához képest mondjuk tényleg nem versenyképes de nálunk pl. $500-zal kerül többe az amerikai árnál a 15 Pro. Ahhoz képest pedig €800 (és az tényleg €800) ha nem is jó, de jóval barátibb. Tisztában vagyok vele, hogy Pro-t pro-val kellene hasonlítani, de nálam P8 Pro a mérete miatt kiesett.
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
edward2
addikt
válasz Elit3Zotya #17 üzenetére
Szerintem €1100 euró 500k hufért egész baráti. Sokkal pofátlanabb átváltásokat szoktam látni.
A telefon amúgy drága és googleben annyira nem bíznék, hogy ennyi pénzt kiadjak. Max ha a watch2őt el lehetne adni 300+ euroért...
-
Yeffy
veterán
Tetszik a Pro, de a 256-osert az £1059 kisse eros... 🙄
512-esrol nem is beszelve.Na mindegy, varom a hosszabb tavu teszteket.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Squirrel
őstag
Amazonrol Svájcba rendelve 994, 1050, 1175 Euro a pro. Így hogy lehet hozzá a watch2-őt megkapni? Gondolom nem mellé csomagolva szállítják
-
Squirrel
őstag
Utólag meg lehet adni az ajándék órának német címet? Mert akkor semmi gond, megrendelem ide Svájcba, regisztráció után google store-ban meg német postafiókra az órát. De félek így nem megy. Azért 1175 Euro jobb ár az 512-esért, mint az 1300...
Átfutva gyorsan az apróbetűt, nem fog így menni. Vásárlásnál be kell jelölni az ajándékot és úgy leadni a rendelést. Amazonról rendelve nem lehet órát hozzáadni.
[ Szerkesztve ]
-
Gstyler
senior tag
válasz SaMURaIDrAkE #19 üzenetére
Vajon az órát is megkapnánk magyar címre az Amazontól?
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
Nagyon baba a Pro, éppen gondolkoztam, hogy iphone-ra váltok de ez sokkal szimpatikusabb.
Samsung Galaxy A52s/Samsung Watch 4
-
joey04
titán
az a bajom mint az új szifonnal. nincs dupla zoom.
ami nem egzotikus kínai, és van dupla zoom, az csak az s23 ultra, de ott meg a leosztás nem jó, meg eleve gyenge a kategóriához képest. talán az s24 ultra. de félek csak papíron lesz oké az is.
-
Fabela
csendes tag
válasz Hadeska22 #25 üzenetére
Félreértesz
Jöjjön sok frissítés, ez egy jó dolog valóban! Én amit nem tudok hová tenni jelenleg az az, hogy az eventen ki volt emelve, hogy 7 évig feature droppok és ai újdonságok is meg fognak jelenni a Pixel 8-ra, de a mai újdonságok nagy részét már a Pixel 7 sem kapta meg. 1 év után. Akkor milyen feature droppokra lehet számítani 7 év múlva?
-
joey04
titán
Most a 3 és 10x között szar a minőség. szóval vagy igen, 3x és 5x kéne, vagy olyan fasza 3x ami a kínai csodafónokban van és akkor kompromisszummal maradhatna a 10x. akkor már tényleg szubjektív dolog, hogy melyik lenne a jobb, 3x és 5x, így a kisebb zoom jobban meg lenne oldva, 10x felett viszont már nem lenne jó a dolog, vagy izmos 3-3,5x és 10x, így 5-6 x felett 10-ig kompromisszumos lenne, viszont extrém zoomban meg jó lenne. Persze lehetne tripla zoom is, de maradjunk a realitásoknál.
-
addikt
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #47 üzenetére
Persze nem tudja helyettesíteni a 13 ultra tökéletes leosztását és minőségét.
erről beszélek.
-
utomi
senior tag
válasz Peterzon94 #10 üzenetére
Én sehogy sem találom az Alzán, vagy csak én vagyok a hülye, vagy már nincs fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- iPhone-t használók OFF topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- EAFC 25
- További aktív témák...
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3716
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen