Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Rá fogok kérdezni a magentára.
Ezt a xiaomis dolgot nem értem. Miért nem megy nektek rajta a tv go? A lányomnak itt van a teloja előttem. Xiaomi redmi 3 pro és simán viszi a tv go-t. Meg is néztem rajta hogy mi megy most a tv2-ön.
gianone: A wifi fon az igazából nekem Telekom fon és az nekem is megy, csak regisztrálni kellet rá.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
válasz RaveForce #451 üzenetére
Megy az, max ha nincs benne b20 és akkor problémás.
seria:
Én nem vagyok magentás. Megy a Go csak adatforgalmat generál és lezabálja a netet. Ha magentás vagy akkor nem. De csak ezért meg sajnálom a hoppát megrendelni, amikor nem is használjuk a vezetékest.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Na mert a voda nem drágult? Dehogynem. Normális sebességű netet meg vidéken csak a t-home tud. Vagy mobil net, de az meg adat mennyiség korlátos lesz.
A magenta nagy vonzása a korlátlan tv go. Én is gondolkoztam rajta- De nem érzem annyira fontosnak, hogy telefononként 1500 ft-ért fizessek érte. Alig lenne idő nézni is. És ha vonalasra amúgy sincs kimenő, akkor meg a sima alap csomag nekünk csak 300 ft kedvezményekkel.
Az is vicc, hogy ha viszed magaddal a számodat kapsz 1000 ft kedvezményt 2 éven keresztül. (Mobil L csomag) Ki az a marha aki inkább új számot kér? Sztem ezzel direkte össze akarják kavarni a 20-30-70 számok eddigi átláthatóságát. Persze volt aki eddig is váltott, de most már ki az aki nem?[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz enginev3.0 #418 üzenetére
Mert sztem neked kisebb a csomagod. Nekem a Mobil L csomag lett. A tied meg a Mobil M lesz.
Amúgy az ügyintézők se tudják. Egy elégé komoly kinyomtatót puskát használnak. Meg is kérdeztem a csajtól, nem-e le tudná ezt nekem másolni. De azt mondta, hogy ezt nem tudja.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
Hát pedig ezt a t-homes csaj írta le nekem. Nem a saját kútfejemből vettem. A legjobb az lenne ha a 10.500-ból venné le a 25%-ot. De erre vonatkozólag nincs sehol leírás, hogy mit mi után hogy von. Mert a 25%, egy kisebb összegnél már kevesebb. De azért köszönöm ezt a nagy fokú bizalmat.
A 25% a net plussz oldalon külön fel van tüntetve. Sztem a számlán is külön tétel lesz a net plussz. Mivel ez választható csak. De nem kötelező.
A számolásról pedig: A t-homes ügyintéző szerint a 25%-ot 3-ik tételként vonja le. és 4-ikként vonja ki a számhordozást. De nem azon a 250 ft-on múlik. Kíváncsi leszek, hogy fogják a számlán számolni. A szerződésen ez nem szerepel.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Én jól jártam:
Mobil L csomag br 6500.- + NET 4gb 4000.- 10.500 Ft lenne kedvezmények nélkül.
- interneten kapjuk a számlát és ott is fizetem -1000 ft
- nem vettem telefont -1500 ft
- 25% kedvezmény mindkét csomagra (2-nek számít a net és mobil) ez - 2x1000 ft
- és mivel a vodá-tól jöttem át szám hordozással kaptam még -1000 ft
Ez így már azt jelenti, hogy br 5000 ft -ért kaptam:
- t-mobilen belül mindenkit ingyen hívok
- hálózaton kívülre van 150 percem
- 4 gb net
A legnagyobb baja az egésznek csak az hogy perc alapú a hívás. Viszont a vodánál kijöttem mindig a 150 percből. Viszont jó pár családtag volt vodás.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
válasz mbalint987 #324 üzenetére
Közben rám írt az ügyintéző és kiderült hogy nem t-homes az ajánlat hanem vodás és egy kicsit frissitett táblázatot küldött.
Sajnos nekem ez már így nem jó[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
-
7Heads Drago
veterán
válasz H.Istvan25 #304 üzenetére
Jó a matek, csak azt nem veszed bele, hogy ha van több szolgáltatásod is akkor kapsz kedvezményt. Illetve ha nem veszel telot akkor megint esik le belőle. A feltöltősnél nincs ugyanez.
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Jelenleg a vodánál vok. 5000 ft-ot fizetek 150 percért és 500 mega netért. És ebbe nem fér bele a 32 kb/s net?
Ha te nem fizetsz érte, az érdekes. Én fizetek. 5000-et. És nekem jó volt. Ha kicsit szétnézel a topikban, pár ország már fel lett sorolva hol mennyi a tarifa. És ehhez képest itt nálunk dőzsölnek a szolgáltatók. És a 30 mb/s -hez képest a 32 kb/s nem 50km/h. Ezen még egy kicsit matekoz.
A másik érdekes golog, hogy ha elvileg mobil a csomag neve, és te rakhatod össze, hogy mit kérsz bele, akkor a lassítos net miért nem opció? Max 1-2 százast tenne az összegre. De így hogy emelkedtek az árak, nem érti az ember, hogy ez miért nem fért bele a magasabb árba, ha a régibe meg igen.
Sztem azok akik eddig otthon kábeles neten voltak (nagy sávszélleségel) és csak 1-2 előfizu volt, azok most jó eséllyel mennek másik szolgáltatóhoz. Mivel kevés lesz a költség csökkentő opció.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz H.Istvan25 #160 üzenetére
Az olcsó is relatív. Ha sok számot hívsz a szolgáltatón belül, az a váltás után nem lesz ingyenes.
-
7Heads Drago
veterán
Hát ez most vicc?
Néztem ezt az aranytárskártya "M"-et és ha jól emlékszek 5500 ft lett volna nekem több t-homes szolgáltatás is van. Most meg felnyomták 7500-ra és abból adna 25%-ot? És közben meg elveszi a csökkentett adatforgalmat. Nem vágom miért fáj ez nekik annyira. Ami sajnos mínusz nekik, hogy ebben a régi csomagban 5500-ért 160 perc volt. Az újban meg csak 150 perc van és 5625 lenne a 25% kedvezménnyel.
A másik érdekes dolog: jelenleg a vodánál fog kb 2,5 éve Ha vennék új telot náluk kapnék 500 ft kedvezményt az árból 24 hónapra. Ami nevetséges. Na most a t-home meg ha veszek náluk ad 50.000-et. Ha nem veszek akkor meg mínusz 1500/hónap.
Hát nem tudom, de sztem még így is átmegyek a t-homehoz. Csak megpróbálom május 1. előtt a régi csomagra. De marhára nem vágom mire jó ez a kavarás.
Anno amikor bejött a magenta, kimondottan vonzó volt, de most már kezdem azt hinni hogy mégse annyira nagy buli.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest