Új hozzászólás Aktív témák

  • karmaresz

    senior tag

    Sziasztok!

    Két év LG G2, majd bő másfél év G4 után eljött az ideje, hogy továbblépjek. No nem azért, mert nem szolgált volna ki a G4 még egy darabig, de bármennyire is szerettem, már nem segítette a munkát meg a kikapcsolódást, hanem kezdtem úgy érezni magam, mint egyszeri elektromos autós, mikor hirtelen Münchenbe kéne mennie: "Hogyan és hol fogok eljutni a következő töltőig?"
    Szegénykém az elmúlt pár hónapban megevett egy vadonatúj, júliusban vásárolt akkumulátort úgy, hogy az már 65%-os töltöttség mellett is bemondta az unalmast egy vakuvillantós fotónál, valamint a kezdeti 5-6 órás SoT-ok helyett már örülhettem akkor is, ha csak 2,5-3 óra után kellett töltőre tennem Nem tudom mi lehet a gyíkja, de autóstöltőn gyakorlatilag már egyáltalán nem tölt, ha akár csak egy szimpla Waze fut rajta. A régi akksival és pár töltővel felvértezve még túléltem az elmúlt pár hetet, de augusztus óta nem volt kérdés, hogy inkább előbb, mint utóbb lépnem kell.
    A telefont viszont ezek mellett is szerettem, a G2 pedig még mindig a családban szolgál hibátlanul, így bár megfordult a fejemben a váltás más márkára, de végül maradtam itt, és letettem a voksom a V20 mellett
    Ami fő érv volt a V20 mellett:
    - Legyen gyors, erős,ne akadozzon, de lexarom az Antutut
    - Megtehetném, de mivel nálam elsősorban használati tárgy, amit viszek terepre is ha kell, és nem a vitrinnek meg a haveroknak/kollégáknak mutogatni veszem, ezért nem vagyok hajlandó 200e+forintot fizetni egy új készülékért.
    - A kicsit megkopott márkahűségem
    - Legyen cserélhető akksis
    - Legyen egyedi, ne jöjjön velem szembe naponta 20 másik ilyen
    - Legyen rajta jack csati -van pár "ósdi", vezetékes AKG, Sennheiser, AT a közelben amit nem cserélnék el egyetlen BT-s Sony, vagy Beats fülesre sem.
    - Bírjon valami védelemmel
    - A további fontosabb pluszok pedig otthoni hifistaként a Sabre DAC, munkám miatt pedig a HD audio recorder, a jó kamera, valamint a microSD bővítési lehetőség.

    A hivatalos értékesítés és garancia hiánya ugyan pár perce elgondolkoztatott, de meggyőztem magam, hogy a jó öreg, önetetős "No risk, no fun" elv helyességéről. :P
    .
    Ma vettem át zsír újonnan, áfás számlával, kisebb rendelési kálvária után -van, lesz, érkezik, már nincs is, és nem is lesz, -én mérges-, jajaj, valahogy mégis lesz- és eddig öröm és boldogság van a javából.
    Tudom, hogy nem ez már a legropogósabb, legfrissebb a cucc, de eddig nagyon patent, meg szmúsz minden. Úgy érzem, hogy jó barátok leszünk sokáig - ha ő és tervezői -áldassék a nevük- is ezt akarják-.. Csak az a fránya bal oldali hangerő-szabályozást cserélhetném el egy jó kis hátlapi megoldásra, meg kicsit hiányozni fog a bőr hátlapom is. :))
    Most telepítem épp a V10g-SEP-23-as frissítést, rendeltem egy jó kis Spigen Rugged Armor-t hozzá, a napokban pedig megint végignyálazom a topikot, mielőtt teljesen belaknám a gépet.
    Sok jó infót hoztatok itt össze, amit már most is köszönök mindenkinek! :R

    Ha valamit még nem értek, jelentkezem!

    szerk.: és már itt is az első : Ha valakinek van jó beszerzési forrása gyári akkura, úgy azt örömmel veszem.

    [ Szerkesztve ]

    Once, I thought I was wrong but I was mistaken

Új hozzászólás Aktív témák