- ASUS routerek
- TP-LINK routerek
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Milyen NAS-t vegyek?
- [Re:] Pánik van a chipszektorban egy kínai óriás szerint
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok és bányászatuk (GPU)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Direct One (Műholdas és Online TV)
- Microsoft Outlook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
válasz
stemplar07 #251 üzenetére
Milyen régióst vettél ? És honnan,ha nem titok?
Tapasztalat a v10 hez képest? -
OPiiPO
addikt
válasz
Oppenheimer #2 üzenetére
lehetne az a kijelző kissé nagyobb is, 6" ideális lenne, nem gondolod?
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
stemplar07
őstag
válasz
Remekelek28 #252 üzenetére
Ahogy látod is a hozzászólásom alsó részén
H990DS -t Partnero (175volt , a V10-et eladtam több mint egy év után ) Bár a dobozon ott vigyorog a magyar HU felirat ,de egyenlőre nem találom.., lehet rootolni kell ..de mindegy is , többet ér mint egy Fiio X7 amin ugyancsak nincs magyar nyelv ,és ,,csak,, DAP ..
hál istennek nem adtam el az extendereimet és az impedancia növelőt, mert a quad DAC esetén is működik
(aux/HighGain/poweramp v3.. FLAC/DSD.. stb.) és ha a V10 tisztán és szépen szólt, na ez pedig kristály tisztán :-)
-
Remekelek28
őstag
válasz
stemplar07 #254 üzenetére
Ezekből még nem derül ki,hogy milyen régiós
A dobozon a fehér cimkét fotózd le. De vélhetően hongkong,singapoor,vagy taiwan.
Fogás anyagminőség sebbesség kijelző a v10 után?
A nyelvet,csak a nyelvbeállitásnál tudod beállitani. -
stemplar07
őstag
válasz
Remekelek28 #255 üzenetére
SEA verzió ,vélhetőleg Taiwan ?
Kijelző : briliáns és még nagyobb kontraszt mint a V10 ( ez már van olyan magas mint az S7)
Anyag : könnyebb , és jóval vékonyabb , de nekem kevésbé masszív mint a V10 óraacél kerete ( a kiálló kamera ,,együttes,, khhm arra vigyázni kell ..)
Sebesség: nos a Galaxy S7- el teljesen pariban van ..
Mai vétel, túl sokat nem tudok még róla, az Android 7 pedig elég szokatlan a 6 után ..
Gyanítom root nélkül nem megy a magyar nyelv , de nem is okoz problémát , az XDA-n lesz hamarosan root aH990ds- re is . ( ez a nyelv mellett a Viprer4android miatt is jó lenne )
Egyenlőre nagyon tetszik , én hifi bolondként a HiRes hang miatt szerettem volna egyet , mert a Headfin sok jót olvastam róla . Nem mellesleg telefonként is jónak tűnik ..Freki lista :
[link][ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
stemplar07 #256 üzenetére
A SEA elvileg szingapúri régiókód.
A legtöbb szürke importos készülék onnan jön, ugyanis EU töltővel vannak azok a készülékek, általában van bennük B20, az egyik "legjobb" forrás.
[ Szerkesztve ]
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
babosmiki
addikt
válasz
stemplar07 #251 üzenetére
Na akkor már ketten vagyunk!
Én is ott vettem, és igen magyar nyelv sajna egyelőre nuku..Az enyém ezüst ennyi a különbség. Amúgy eddig nagyon bejön, bár szerintem a V10 kicsit prémiumabb volt..
[ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3, Watch Active2, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
babosmiki
addikt
válasz
stemplar07 #259 üzenetére
Ja, nem figyeltem..
Még nem merültem bele, kicsit használom aztán meglátjuk."Galaxy Z Fold3, Watch Active2, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Remekelek28
őstag
válasz
stemplar07 #256 üzenetére
Ez Singapore-i. Nem értem egyébként régen a g2 m volt ilyen és a sim kártyát beletéve rögtön magyar lett.
Igen a v10 külsőjét nehéz überelni. De gondolom ez a v20 kecsesebb,könnyebb. Jobban zsebre tehető.
A hangzásra kiváncsi lennék. -
akooos
veterán
Gratulálok mindkettőtöknek ehhez a csodához
Majd pár képet megoszthatnátok, amik a telefonnal készültek, nagyon kíváncsi vagyok
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Remekelek28 #261 üzenetére
Nekem G3-am van ugyanilyen kóddal és igen, kapásból magyar nyelv és a frissítésekkel is jött magyar nyelv.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
stemplar07
őstag
válasz
babosmiki #260 üzenetére
mire jó egy maradék ,,V10 bumper kicsit melegítve, alakítva , míg megjön a flip tok ( nem cikizni, kva randa tudom, de a célnak megfelel ..) Neked is volt rajta gyári fólia ? azért ez kellemes meglepetés volt .. root ügyben felveszem a kapcsolatot lako05-el , ő a v10 dualsimest is megokosította..
Azért itt már megoldották a másodlagos kijelző ,,fény szivárgási gondját,,(V10) valamint standby-ban nagyobb az óra betűje , elég jól látszik így :-)
-
hard74
senior tag
válasz
stemplar07 #264 üzenetére
Rottra itt a megoldás, bár, hogy működik e.
http://www.androidinfotech.com/2016/12/root-lg-v20-h990ds-nougat-twrp.htmlLG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8
-
babosmiki
addikt
válasz
Fasza!
Igen nekem is rajta volt a fólia, de én nyomban téptem is le róla, nem szeretem elcsúfítja.. Igen a másodlagos kijelző sokkal jobb lett mint a V10-é, nagyobbak a betűk és világosabb is!Amúgy tényleg kecsesebb és sokkal könnyebbnek érződik mint az elődje.. Ez előtt a Mi Mix-et használtam hát, hogy mennyivel könnyebb ezt használni és nem csak a méret különbség miatt.. Eddig teljesen pozitív a cucc, a kamera meg tényleg állat lett!
-
OPiiPO
addikt
válasz
Ez itt még a gyári fólia rajta?
-
zoleeno1
addikt
Gratula ming2 tulajnak, használjátok egészséggel!
Engem annyira nem győzött meg, jobban bejön a V10, szóval marad
stemplar07: Ehhez még idő kell, de majd pár hét után írhatnál, mivel neked van összehasonlítási alapod, hogy a V10-hez képest milyen az aksi idő.
OnePlus 7T Pro 8/256 Haze Blue; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
Helltak
őstag
Ha a kijelző, Oled/Amoled lenne, ez lenne az álom telefon nekem..
Mate 9-ről is ezért váltottam vissza.
Pedig nagyon tetszik!Oneplus 8 Pro 12/256gb
-
babosmiki
addikt
Én is amoled fetisiszta voltam anno, de már egy ideje nem hiányzik.. Azért ezek az újabb ips kijelzők szerintem már nagyon rendben vannak!
#270: valamikor próbálok időt szakítani pár kép megosztására, de komolyan, a kamera nagyon rendben van!
#271: köszi! Azért a V10 - hez képest mindenképp előrelépés! Sokkal jobb kézben tartani, könnyebb, gyorsabbnak érződik, és a kamera is sokat fejlődött.."Galaxy Z Fold3, Watch Active2, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Helltak
őstag
válasz
babosmiki #274 üzenetére
Ezt én is aláírom, rengeteget fejlődött, de az Amoled is. Persze, a fehér még mindig nem tökéletesen fehér, de az a fekete.. Jobban szereti a szemem, még ha kicsit túlszaturált is.
Az üzemidőre kíváncsi vagyok, hogyan alakul a két tulajdonosnak![ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro 12/256gb
-
babosmiki
addikt
válasz
Remekelek28 #270 üzenetére
Itt van pár kép, le kellett méreteznem őket, hogy felrakhassam..amúgy nem nyúltam semmihez sem, automata mód.
Katt a képre:[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
Gyorsjelentés az LG V20 (H990DS Dualsim 64/4GB )- ről
Egyenlőre az aksi idő jobbnak tűnik (V10-hez képest , ami azért nem nagy dolog valljuk be , mert az tudott merülni ..), de az majd elválik több töltési ciklus után , nagyon pozitív a cserélhető aksi , a saját gyors töltője Q3 , a sima Qualcom 2.0 gyors töltővel is nagyon gyorsan tölt kb mint a V10 .
Az Android 7.0 érdekes egy állat ...gyakorlatilag nincs háttérben semmi (alkalmazás) , kb IOS 10 , ami települ, az ott van , és ha a kukára húzod akkor uninstal.. furcsa . Kijelző egy kicsit nagyobb fényerejű cca 15-20%-al (V10-hez) (a másodlagos kijelző fényszivárgását megoldották (V10) nagyobbak a betűk jobban olvasható .
Magyar nyelv nuku: Német ,Angol ,Spanyol ,Francia ,Török, Orosz, és vagy 15 féle ékírás . Az UI dettó mint a V10 , nekem az is tetszett .
A rendszer gyorsaság :-)nagyon haladós de csak ezért nem cserélném le a V10-et... . Anyag minőség .. fura kettősség , vékonyabb , könnyebb , de a V10 masszívabbnak hat . A kamera csoportot védeni kell, kiáll . Kamera , babosmiki fotói magukért beszélnek .. a wide második kamera hatalmas szöget tud befogni , gyors , a lézer autófókusz kereső és a kép stabilizátor szenzációs .
USBC , lehet adaptert venni ebay , kb 1000 ft mikro usb (3.1)/usbc . Rádiós töltésre nincs lehetőség , az alu hátlap miatt , ( egyébként körbe a keret is fém ) az NFC antenna is a kamerához van felvezetve , az üveglaphoz . A gombbal oldható hátlap jól szuperál, az egész telefon illesztése patent és minőséget sugároz annak ellenére ,hogy nem unibody , ezt egy ,,ájfonnáci,, (sorry :-)) is megállapította …
Rádió vétel , LTE , nem dobálja el a térerőt , akkor sem, ha az LTE on ,,és nem jó a jel , szépen visszakapcsolgat (3G-H+E) ( ellentétben néhol a V10 csinálja )
Telefonálás hangminősége nagyon jó , a külső hangszóró hangereje kicsit kisebb mint a V10 esetén .
A hátlapi be/ki/új lenyomat gomb hiba mentes, a hangerő gombok oldalra kerülése egyrészt jó , pl autós tartóban, de telefonálás közben nekem jobban tetszett a hátlapi hangerő gomb (Lg G4/V10)
Hang :-) Hát igen na ez az a ,,whitefülüek,, mint én ami miatt megvettem, igaz előtte kicsit kérdezősködtem a HeadFin , igazuk volt , elfogult voltam a V10-el hangminőségével , nehezen hittem , hogy telefonban túl lehet tenni rajta .. jelentem igen ! (ES9218 SABRE HiFi SoC egy 32-bites, 2-csatornás, párhuzamos quad audio digitális analóg átalakító, integrált fejhallgató erősítővel, analóg hangerő szabályzóval , amely képes akár : akár 32 bites 384 kHz PCM és DSD512 hardveres dekódolására is , alkalmazható 600 ohm feletti referencia fejhallgatók meghajtására , automatikusan low-High gain-aux teljesen zajmentesen kapcsolható profi erősítőhöz is . Az analóg hangerő szabályzó 130DB SNR –t tud teljesen zajmentesen . 124dB DNR és -112dB THD+N . )
Az extenderes/impedancia növelős HighGain trükk működik . ( ezért felesleges rootolni hogy a viper4android menjen rajta ) Nem tudom , hogy a Sabre QuadDac , vagy Bang&Olufsen mit csinált ? de hallható érezhető ugyanazzal a Poweramppal ,Fülesekkel , zenékkel .. több minden szólal meg , még teltebb , tisztább , a mély lejjebb ,a magasak tisztábbak , egy évig hallgattam a V10-et tehát nem placebó .. Sokan írták a headfin-n , hogy a V10 AK120(vagy FiioX7) szintű dap , akkor a V20 majd Astell&Kern AK 240 ? .. nem tudom, mivel nem volt alkalmam meghallgatni egy 2,499.00 $ -s cuccot .
A hozzáadott B&O füles is sokkal jobb mint az előd , valóban ergonómikusabb , szépen szól , sportoláshoz kiváló , bár maradok a két Audiotechnika fülesemnél .. (ATH AD300x air , MSR7 )
( aki szereti a HiFit , és értékeli is (FLAC,waw,DSD,SACD) annak mindenképpen ajánlom , a mérete adott ,a hardver igen gyors , igaz nem amoled, de aki esetleg hiányolja a Galaxy Note 7-et ez egy jó alternatíva , leszámítva azt ,hogy nincs magyar nyelv(remélem ez is megoldható, de az sem katasztrófa ha nem..) de a V34 várható teljesen ugyanezzel a hardverrel , 5,2 " vízálló, és valószínű ebből fakadóan unibody házzal . )[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
válasz
stemplar07 #283 üzenetére
Szép leírás, köszi!
Annyit tennék még hozzá, hogy a külső hangszóró szerintem sokkal szebben szól mint a V10-ben, ebben még kis mélyet is hallani! Lehet, hogy kicsit halkabb, én nem érzékelem."Galaxy Z Fold3, Watch Active2, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
OPiiPO
addikt
válasz
stemplar07 #285 üzenetére
köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Grat nektek! Használjátok egészséggel. A nyelv hiánya sztem azért van, mert ez a telefon nem jelent meg nemzetközileg. Sea kódos teló nekem az lg 4x hd volt, és abban sem volt magyar nyelv.
[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
válasz
stemplar07 #288 üzenetére
Szépnek szép, de én már nyűgnek érzem a flip tokokat, ezért nem használok ilyet..
-
Batyulda
tag
Mindketten szemelyesen vettetek at a telefont partnerotol? En kiszallitassal fogom majd ,de nehogy vmi bontott,nem gyari foliazott dobozost,zsir ujat kuldjenek.. elobe ugye megnezed mivan,aztan fizet az ember, kiszallitasnal forditva.
-
-
stemplar07
őstag
egy kis V20 csemege (akit érdekel persze ) forrás ubergizmo
[link]Avagy hogy is működik a Quad DAC ? (a több DAC az jobb ? hát nem , csak tisztábban erősíthető )
és hogy van az ,hogy egy 3000 dolcsis Astell & Kern AK240 SS HiFi music playerrel szinte ugyanazt a hangot kapjuk egy Sennheiser HD-800 -as fülessel ( (~$1,400) ... mint az LG V20-al ?? ((vagy valami eddig túl volt árazva ?
))
[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
-
OPiiPO
addikt
válasz
stemplar07 #296 üzenetére
Hali,
Így pár heti használat után az akksi kapacitás hogy áll? Mennyivel jobb mint a V10?
Köszi,
-
stemplar07
őstag
aksi :
Valamivel jobb mint a V10 kb +1 óra SOT-al jobb, szerintem 4 óra körül a hiteles, úgy , hogy én szinte mindig 80 % fényerőn használom , de ez nagyon relatív , és a felhasználó szokásaitól is függ , valamint attól is hogy én flip tokkal ( + BT fülessel telefonáltam ) használtam a v10-et is és ezt is , tehát nekem az is relatív sokáig kibírta ..
Szóval az én szokásaimnak megfelelően +25% előny , egy nap simán elmegy . -
Zoloawake
csendes tag
Hali!
És akkor benne volt a dobozban a B&O füles? Csak mert írtam a partnero-nak és azt mondta aki válaszolt hogy nem tudja nem nézte meg mi van a dobozban...... ????
Ti is tőlük rendeltetek nem?üdv
Új hozzászólás Aktív témák
ma Második kamera és kijelző, szokatlanul fejlett képrögzítés és audioképességek plusz katonai standardnak megfelelő ütésállóság – mi kell még a tökéletes óriástelefonhoz?
- [Re:] Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- [Re:] Még mindig készül a Gothic Remake
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Venue 8 Pro tablet 27% ÁFA, 8" FHD+ IPS érintő x7-Z8550, 4GB RAM, 60GB, 388g, gar
- Ára alatt, Új Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1135G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- Lenovo ThinkPad T550 27% ÁFA, 15.6 HD, i5-5300U, 512GB SSD, 8GB RAM, gar
- Ára alatt, Új Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i7-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- GIGABYTE RTX 3090 24G OC GDDR6X EAGLE Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Aleron IT Solution Kft.
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest